fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Új lehetőség! Már elérhető a Képzési Hitel!

Kétféle államilag támogatott, kedvezményes képzési hitel áll rendelkezésre a felnőttképzésben részt venni szándékozók részére. Most mindent elárulunk róla!

 

Biztos pénzügyi háttér tanulmányaidhoz

Felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezel és jól jönne egy kis pénzügyi segítség tanulmányaidhoz? 2021. május 31-től ezért vezették be a kétféle, államilag támogatott, kedvezményes Képzési Hitelt, ami a minimum három hónapig tartó képzések esetén igényelhető.

A Képzési Hitel1 és Képzési Hitel2-t bárki megigényelheti és megkaphatja, aki aktív felnőttképzési jogviszonnyal rendelkezik, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, illetve 55. életévét még nem töltötte be és bejelentett lakcímmel rendelkezik.

A Képzési Hitel1 és Képzési Hitel2 egy időben is megigényelhető. Meglévő Diákhitel1, Diákhitel2, illetve Diákhitel Plusz szerződés mellett is felveheted.

Nem csak az igénylést, ezen kívül számos más dolgot is intézhetsz online. Ilyenek például az adatváltozás bejelentése, kedvezmények igénylése, tájékozódás a szerződés adatairól, befizetés, kommunikáció az ügyfélszolgálattal, illetve egyenleg és befizetések lekérdezése.

A hiteled törlesztőrészletét egy hitelkalkulátor segítségével előre meg tudod nézni a Diákhitel oldalán. A törlesztést csak a tanulmányodat követően, a jogviszony megszűnése utáni negyedik hónaptól kell megkezdeni havi egyenlő összegekben. Az 1 és 10 év közötti futamidőt Te választod meg. Ráadásul, lehetőséged van plusz költségek nélküli előtörlesztésre és végtörlesztésre is.

A Képzési Hitel1 és Képzési Hitel2 esetében is érvényesíthető a gyermektámogatással összefüggő kedvezmény. Azaz a hitelfelvevő nő második gyermeke hitelfolyósítást követően történő megszületése vagy örökbefogadása esetén a fennálló le nem járt hiteltartozás 50, harmadik vagy további gyermek megszületése vagy örökbefogadása esetén a fennálló le nem járt hiteltartozás 100%-a elengedésre kerülhet.

 

 

A hiteligénylés folyamata

A Képzési Hitelek a képzés kezdő napján vagy azt követően bármikor igényelhetők. Ennek folyamata mindössze néhány percet vesz igénybe és bárhonnan végrehajthatod.

A következő okmányokra, illetve a bennük szereplő adatokra lesz szükséged az igénylés során:

  • oktatási azonosító
  • személyazonosító okmány
  • lakcímkártya
  • adókártya
  • saját névre szóló bankszámla

A Képzési Hitelt kizárólag a diakhiteldirekt oldalon keresztül tudod megigényelni, amennyiben rendelkezel Ügyfélkapus eléréssel, illetve cégünkkel megkötött felnőttképzési szerződéssel.

Csak pár kattintás. Válassz egy képzést, jelentkezz rá és az első napjától már bátran meg is igényelheted a Képzési Hitelt, akár egy kényelmes fotelben ülve.

 

Amit a Képzési Hitel1-ről tudni kell

A Képzési Hitel1 rendkívül kedvező kamatozású lehetőség számodra, ráadásul rejtett költségektől mentes. A kamat mindössze 1,99%.

A Képzési Hitel1 szabad felhasználásra igényelhető, ha megkezdesz egy képzést. Ezek lehetnek például utazás, lakhatás, technikai eszközök, kultúra, kikapcsolódás, mindennapi kiadások költségei.

A képzés hosszától függően havonta vagy félévente a Diákhitel Központ utal a számládra 15 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjedő havi összeget. Így félévente akár 900 000 Ft-ot is igényelhetsz.

 

Mindent a Képzési Hitel2-ről

A Képzési Hitel2 az önköltséges képzések díját fedezi. Csak a képzési díj finanszírozására használható fel, vizsgadíjra nem.

A kamat 0% és rejtett költségek sincsenek!

Maximum 500 000 Ft vehető igénybe ezzel a hitelfajtával. A kért összeget a Diákhitel Központ közvetlenül a képző intézménynek utalja.

Ha az adott hiteltartozás teljes egészében visszafizetésre kerül, lehetőség nyílik az ismételt hiteligénylésre, amennyiben az igénylő továbbra is minden jogosultsági feltételnek megfelel. Egy adott hitelkonstrukció, egy időben, kizárólag egy képzésre érvényesíthető.

 

Képzéseink listája, melyekre megigényelheted a Képzési Hitelt

Egészségügyi tanfolyamunk:

 

Építőipari és gépészeti tanfolyamaink:

 

Ingatlanszakmai tanfolyamaink:

 

Kereskedelmi tanfolyamaink:

 

Pénzügyi és ügyviteli tanfolyamaink:

 

Miért válassz minket?

Tanulj velünk és Te is megtapasztalod, hogy szakképzett és felkészült oktatóink és képzési referenseink a képzés egésze alatt készséggel segítséget nyújtanak számodra.

 

Élj vele bátran, használd ki a lehetőséget!

Válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget, a Képzési Hitelt! Nincs kezes és fedezet, nincs hitelbírálat.

Várunk szeretettel képzéseinken!

 

 

Forrás: diakhitel.hu

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések