Élelmiszer bolti eladó szakképesítés online tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Részletekben is fizethetsz!

Élelmiszer bolti eladó szakképesítés online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

85 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (online), Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

Alapfokú végzettség

Kiválasztott város:

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg az Élelmiszer eladó képzéssel és a szakmára jellemző feladatkörrel!

Szívesen dolgoznál kereskedelmi egységeknél? Érdeklődsz a bolti eladás, a vevők kiszolgálása, az üzletek bevételének növelése iránt?

Ha egy olyan szakmát keresel, amivel biztos munkahelyen dolgozhatsz, az élelmiszer bolti eladó tanfolyam ideális választás számodra! Tanulj online, akár a saját otthonod kényelméből, akkor és olyan intenzitással, ami számodra a legkényelmesebb és szerezz államilag elismert szakképesítést!

Az Élelmiszer eladó képzés távoktatásban az ország egész területéről elérhető, így saját igényeid szerint végezheted tanulmányaidat.

Mit csinál egy élelmiszer bolti eladó?

Élelmiszer bolti eladó tanfolyamunkat sikeresen teljesítve élelmiszer eladó munkát végezhetsz. A mindennapi feladataid több részből épülnek majd fel, amik az alábbiak lehetnek:

 • Tájékoztatod és kiszolgálod a vásárlókat, megválaszolod a felmerülő kérdéseiket és eligazítod őket a boltban.

 • Munkád folyamán kreatívan, ízlésesen, mindig a legjobb minőséget biztosítva, a szezonalitásnak megfelelően helyezed ki a termékcsoportokat.

 • Figyelsz az élelmiszerek megfelelő kezelésére és tárolására.

 • Segítesz a pultépítésben, ismered és alkalmazod a csomagolás nélküli élelmiszerek pultos értékesítésének szabályait.

 • Tudatos szakemberként digitális eszközök használatával biztosítod a készletpontosságot, a helyes fogyasztói ár feltüntetését.

 • Betartod a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásokat.

 • Biztosítod az élelmiszer-értékesítéshez kapcsolódó jogszerű panaszkezelést.

 • Felelősséget vállalsz az átadott termékinformációk megfelelőségéről.

A kereskedelmi pálya

A kereskedelem a mindennapjaink része. Az élelmiszer megvásárlása jellemzően fizikai üzletekben történik, bár már az online boltok is egyre elterjedtebbek.

A boltok és kereskedelmi láncok stabilitása számos lehetőséget biztosít a munkavállalóknak, hiszen az alkalmazottak fontos részei a sikeres üzleti működésnek.

Kinek jó irány a kereskedelem?

Ha szereted a változatos, pörgős munkát és szívesen töltöd a munkaidőd más emberek társaságában, akkor a kereskedelem jó választás lehet számodra. A bolti értékesítés munkakörre a nyitott, strapabíró és a megbízható alkalmazottakat keresik a munkáltatók.

Ha nem bánod az esetleges hosszú munkaórákat, szívesen rendszerezed egy üzlet sorait és a vásárlói panaszok kezelése sem okoz gondot számodra, neked is a kereskedelemben van a helyed!

A tanfolyam célja

Az élelmiszer bolti eladó szakképesítés tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák azt az elméleti és gyakorlati tudásanyagot, ami által alkalmasak az élelmiszer boltokban, szupermarketekben, hipermarketekben az élelmiszerek értékesítésére és a csemege pultban történő munkavégzésre.

A végzett eladó képes a termékajánlásra, a vevők érdeklődéséek felkeltésére, az eligazításra és a termékekhez kapcsolódó kérdések megválaszolására. A bolti eladó elvégzi az adminisztrációs feladatokat is, mint a törzsvásárlói programok és hűségkedvezmények érvényesítése.

A hagyományos kereskedelmi formák mellett az online értékesítés alapjait is elsajátíthatják a részvevők, így az interneten keresztül törétnő élelmiszerek értékesítésére is képesek lesznek az élelmiszer eladó tanfolymot végzett diákok.

Készségek, amikre szükséged lesz bolti eladóként

Az alábbi pontokban összegyűjtöttük azokat a készségeket, amikre szükséged lesz, ha bolti eladó szeretnél lenni. Bizonytalan vagy, hogy neked való-e ez a szakma? Minden készség fejleszthető és a szakmai alapok megszerzését követően a folyamatos gyakorlással is sokat fejlődsz majd!

Kommunikáció

Akár a csapattagokról, vagy a vásárlókkal folytatott kommunikációról van szó, minden esetben fontos, hogy képes legyél tisztán és érthetően kommunikálni. Ebben a szakmában fontos, hogy segítőkész és nyitott legyél.

Előforudlhat, hogy egy panaszt kell jól kezelned, de az is a mindennapok része lesz, hogy eligazítsd és kiszolgáld a vásárlókat, ezért ez a készség kiemelten fontos a szakmában!

Higgadtság

Hogy reagálsz, ha elégedetlenkedik egy vevő? Mit teszel, ha csúcsidőben tele van a bolt és rengeteg feladatot kell elvégezni? Minden munkahelyen vannak olyan esetek, amikor kibillenhetsz a komfortzónából. Ezekben a pillanatokban előnyödre válik, ha megőrzöd a nyugalmad és higgadtan, türelmesen kezeled a kihívásokat.

Csapatmunka

Élelmiszer eladóként garantált, hogy csapatban fogsz dolgozni. Egy üzlet sikereiért egy jó csapat felel, ezért fontos, hogy légy jó csapatjátékos! Dolgozz össze másokkal, figyelj a csapatodra és igyekezz pozitív hangulatot teremteni - így minden munkanap sokkal kellemesebb lesz majd!

elelmiszer-eladoMiért válassz minket?

Több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban és több, mint 100.000 elégedett hallgató az elmúlt évek során. Ha piacképes szakmát szeretnél tanulni és egy mély, átfogó tudásra vágysz, akkor a legjobb helyen jársz!

Tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban. Jelentkezz élelmiszer bolti eladó szakképesítés tanfolyamunkra és szerezz piacképes szakmát, távoktatási rendszerben, akár az otthonod kényleméből!

Távoktatás

Az élelmiszer eladó képzés távoktatásban, azaz online zajlik. A tananyagokat elektronikus és nyomtatott formában is átadjuk számodra, és az azokkal kapcsolatos kérdéseket elektronikus úton teheted fel az oktató felé.

A távoktatás előnye, hogy otthonról, kényelmesen, a saját időbeosztásod szerint sajátíthatod el az Élelmiszer eladó szakképesítés megszerzéséhez szükséges tudásanyagot.

Gyakorlati oktatási rendszer

A élelmiszer bolti eladó szakképesítés tanfolyam gyakorlati tananyagokra épül, így az alapok elsajátítása mellett azt is megtanulhatod, hogyan alkalmazd a tanultakat élesben.

Szakképzett, segítőkész oktatók

Oktatónk a szakmában szerzett, igazolt gyakorlattal, és átfogó tudással rendelkezik és valós tudásanyagot biztosít számodra. A képzés során felteheted a kérdéseidet, elérhető lesz számodra egy részletes tananyag és támogatunk a fejlődésben.

Megszerezhető dokumentum

A szakmai képzés elvégzését követően egy államilag elismert, élelmiszer bolti eladó szakképesítést szerezhetsz meg, amivel igazolhatod tudásod és számodra megfelelő karriert választhatsz.

Akár pályakezdőként szeretnél elhelyezni, akár egy magasabb pozíció megpályázása a célod, ez a szakképesítés garantáltan előnyödre válik a munkaerőpiacon.

Az élelmiszer eladó képzés jelentkezési feltételei

A képzésre való jelentkezés feltétele az alapfokú iskolai végzettség megléte és az egészségügyi alkalmassági vizsga.

A képzés online formában érhető el, így a tananyag elsajátításához szükséges egy számítógép és stabil internetkapcsolat.

Jelentkezni online, a városválasztó alatt lehet.

Élelmiszer bolti eladó tanfolyam - Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik érdeklődnek a kereskedelem, a bolti eladás iránt és szívesen helyezkednének el kereskedelmi egységben

 • Azoknak, akik saját termékeik eladásával foglalkoznak és szeretnék kiegészíteni tudásukat a kereskedelmi alapismeretekkel

 • Pályakezdőknek, akik egy olyan szakmát szeretnének elsajátítani, amivel biztos állást találhatnak

További lehetőségek

A középfokú végzettséggel rendelkezők és az élelmiszer bolti eladó szakképesítés vizsgát sikeresen teljesítő résztvevők tovább tanulhatnak az üzletvezető online képzésen.

Az Élelmiszer eladó képzés távoktatásban az ország egész területéről elérhető, így saját igényeid szerint végezheted tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

 • - több, mint 22 év tapasztalat a felnőttoktatásban
 • - garantáltan gyors és kedves ügyfélszolgálat
 • - több, mint 100.000 elégedett hallgató
 • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
 • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
 • - magyar, családi vállalkozás
 • - folyamatos extra kedvezmények a jelenlegi és a végzett hallgatóinknak
 • - szakképzett, segítőkész oktatók
 • - online képzések
 • - részletfizetési lehetőség

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Élelmiszer bolti eladó szakképesítés online tanfolyam képzésünket Alfa Kapos Képző Központ Kft. partnerünk szervezi.