Üzletvezető szakképesítés online tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Részletekben is fizethetsz!

Üzletvezető szakképesítés online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

89 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (online), Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

középfokú végzettség, bolti eladó előképzettség, érettségi nem szükséges!

Kiválasztott város:

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerkedj meg a Kereskedelmi üzletvezető tanfolyammal és a szakmára jellemző feladatkörrel!

A kereskedelemben szeretnél elhelyezkedni? Van tapasztalatod, és most új pozíció megpályázása a célod? Esetleg saját vállalkozás indításán gondolkozol? Ismerkedj meg a Kereskedelmi üzletvezető tanfolyammal és a szakmára jellemző feladatkörrel! Ha szeretnél egy piacképes szakmát, magabiztos és gyakorlatra épülő tudást szerezni, akkor az üzletvezető tanfolyam ideális választás számodra.

A Kereskedelmi üzletvezető tanfolyam távoktatásban az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged van, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Az üzletvezető feladatai

Kereskedelmi üzletvezető tanfolyamukat teljesítve üzletvezetői munkát végezhetsz. Változatos, sokszínű feladatokra számíthatsz, amik az alábbi feladatokból épülnek majd fel:

 • Az üzletvezető ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos feladatokat és vezetői tevékenységet

 • Irányítja, szervezi és ellenőrzi a kereskedelmi egységet

 • Biztosítja a zavartalan működéshez elengedhetetlen személyi és tárgyi feltételeket

 • Gondoskodik a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználásáról

 • Következtetéseket von le a gazdálkodására vonatkozóan a kapott információk és/vagy az általa végzett alapvető gazdasági számítások elvégzése után

 • Megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a raktározást, nyilvántartja és gazdálkodik a készletekkel

 • Biztosítja a kereskedelmi egységben az áru- és vagyonvédelmet

 • Megszervezi és lebonyolítja az értékesítést

 • Részt vesz az eladási árak meghatározó stratégiai és taktikai döntéseiben

 • Alkalmazza a vállalkozásokra jellemző marketing eszközöket

 • Ellenőrzi a számlákat, és az azokon szereplő tételek kiegyenlítését

 • Banki tranzakciókat végez, a jogszabályban előírtaknak megfelelően kezeli a házipénztárt

 • Betartja a fogyasztói érdekvédelem szabályait

 • Az előírások szerint kezeli a vásárlói panaszokat

 • Munkáltatói feladatokat lát el.

Az üzletvezető tanfolyam célja

Az üzletvezető tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák azt az elméleti és gyakorlati tudásanyagot, ami által alkalmasak az élelmiszer boltok, szupermarketek, hipermarketek és más kereskedelmi egységek vezetésére, irányítására.

A gyakorlatorientált képzés célja, hogy a résztvevők hasznos, releváns tudással rendelkezzenek a kereskedelmi egység irányításával kapcsolatban.

Mivel a képzés távoktatás formájában kerül megrendezésre, ajánljuk ezt a tanfolyamot azoknak, akik otthonról, kényelmesen, saját időbeosztással, költségkímélő módon szeretnék elsajátítani az üzletvezető szakképesítés megszerzéséhez szükséges tudásanyagot.

Karrierlehetőségek

A szakképzett üzletvezetők iránti igény folyamatosan növekszik, hiszen a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos feladatokat és vezetői ők képesek szakszerűen, stratégikusan és eredményesen ellátni.

Az üzletvezető tanfolyam elvégzésével számos karrierlehetőség közül választhatsz, így megtalálhatod a számodra legideálisabb munkakört.

Üzletvezető

Az üzletvezető képzés során átfogó tudást szerezhetsz a kereskedelmi egységek működéséről, így képes leszel önállóan irányítani, szervezni és ellenőrizni egy bolt működését.

Ha már több éves szakmai tapasztalattal rendelkezel és szeretnél fentebb kerülni a ranglétrán, ez a képzés ideális számodra, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz!

Alkalmazott

Az üzletvezető szakképesítés megszerzése nem csak az üzletvezetői pozíció betöltését teszi lehetővé, de azt is, hogy helyettesként, vagy bolti eladóként tevékenykedj.

Saját üzlet

Saját vállalkozás indításához szükséges egy stabil szakmai háttér, amit az üzletvezető képzés során elsajátíthatsz. Ahhoz, hogy engedélyt kapj a saját kereskedelmi egység megalapítására és vezetésére, rendelkezned kell az üzletvezetői szakképesítéssel.

Szívesen nyitnál saját élelmiszerüzletet? Szeretnél a saját termékeiddel kereskedni? Jelentkezz üzletvezető tanfolyamunkra és indítsd el a saját vállalkozásod!

Szükséges készségek

Első lépésben szükséged lesz egy stabil szakmai alapra, amit elsajátíthatsz a képzés során. De ahhoz, hogy sikeres üzletvezető váljon belőled, figyelembe kell venned néhány fontos készséget.

Határozottság

Mivel üzletvezetőként döntéseket kell meghoznod, elengedhetetlen a határozottság és magabiztosság. Tudnod kell mérlegelni és a logikus, stratégiai gondolkodás is előnyödre válik majd.

Kommunikáció

A kommunikáció elengedhetetlen készség az összes olyan szakma esetében, ahol emberekkel kell együtt dolgozni. Ha csapatot vezetsz, fontos a tiszta, őszinte és érthető kommunikáció - legyen szó a feladatok kiosztásáról vagy az esetleges konfliktusok kezeléséről.

Problémamegoldás

Egy bolt vezetése során számos kihívással találkozhatsz. Akár az árubeszerzés, a munkamegosztás, a vásárlói kérések kezelése, a bolt rendszerezése, vagy épp a marketing és reklám tevékenységek során is közbe jöhetnek váratlan események, amiket higgadtan, átgondoltan kell tudnod kezelni.

A problémamegoldás egy adag kreativitást is igényel, hiszen sokszor elég egy apró változtatás, vagy egy más látószög és minden rendeződik.

Csapatmunka

Egy üzlet akkor lesz sikeres, ha mindenki ugyanazért a célért dolgozik, hozzá adva a saját tudását, személyiségét és tapasztalatait. Neked is a csapat részeként kell gondolkoznod és döntéseket hoznod ahhoz, hogy az üzleti célokat sikeresen teljesítsétek.

Vezetői beállítottság

Elengedhetetlen a vezetői véna egy üzletvezető számára. Ismerned kell a csapatod, tudnod kell az erősségeket és gyengeségeket és az sem hátrány, ha nem ijedsz meg a kih0vásoktól, a váratlan feladatok megoldásától.

Nem mindenki születik vezetőnek, de ha benned meg van a vágyakozás, hogy üzletvezető legyél, elsajátíthatod azt, ami ehhez kell - részben a tapasztalat, részben erre fókuszáló képzések által.

Terhelhetőség

Ahhoz, hogy sikeres legyél és élvezd is a szakmád, bírnod kell a terhelést. A pörgés, a hosszú munkaórák és a fizikai és szellemi jelenlét is része egy üzletvezető mindennapjainak.

uzletvezetoMiért válassz minket?

Több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban és több, mint 100.000 elégedett hallgató az elmúlt évek során. Ha piacképes szakmát szeretnél tanulni és egy mély, átfogó tudásra vágysz, akkor a legjobb helyen jársz!

Tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban. Jelentkezz üzletvezető szakképesítés tanfolyamunkra és szerezz piacképes szakmát, távoktatási rendszerben, akár az otthonod kényleméből!

Távoktatás

Az üzletvezető képzés távoktatásban, azaz online zajlik. A tananyagokat elektronikus és nyomtatott formában is átadjuk számodra, és az azokkal kapcsolatos kérdéseket elektronikus úton teheted fel az oktató felé.

A távoktatás előnye, hogy otthonról, kényelmesen, a saját időbeosztásod szerint sajátíthatod el a kereskedelmi üzletvezető szakképesítés megszerzéséhez szükséges tudásanyagot.

Gyakorlati oktatási rendszer

A élelmiszer bolti eladó szakképesítés tanfolyam gyakorlati tananyagokra épül, így az alapok elsajátítása mellett azt is megtanulhatod, hogyan alkalmazd a tanultakat élesben.

Szakképzett, segítőkész oktatók

Oktatónk a szakmában szerzett, igazolt gyakorlattal, és átfogó tudással rendelkezik és valós tudásanyagot biztosít számodra. A képzés során felteheted a kérdéseidet, elérhető lesz számodra egy részletes tananyag és támogatunk a fejlődésben.

Megszerezhető dokumentum

A szakmai képzés elvégzését követően egy államilag elismert, üzletvezető szakképesítést szerezhetsz meg, amivel igazolhatod tudásod és számodra megfelelő karriert választhatsz.

Jelentkezési feltételek

Az üzletvezető képzésre való jelentkezés feltétele a középfokú végzettség, gészségügyi alkalmassági vizsga megléte és a szakmai előképzettség. A kereskedelem területén szerzett, minimum 1 év gyakorlat szükséges a tanfolyam megkezdéséhez.

A képzés online formában érhető el, így a tananyag elsajátításához szükséges egy számítógép és stabil internetkapcsolat.

Jelentkezni online, a városválasztó alatt lehet.

Szakmai előképzettség

4 0416 13 02 Kereskedelmi értékesítő

04163 Barkács áruházi eladó

04163 Bútorbolti eladó

04163 Drogerista

04163 Élelmiszer-eladó

04163 Játékbolti eladó

04163 Műszaki eladó

04163 Ruházati eladó

04163 Vegyi áru eladó

02144 Virágkötő és virágkereskedő

5 0416 13 03 Kereskedő és webáruházi technikus

34 341 01 Eladó szakképesítés

35 341 02 Gyógynövény eladó szakképesítés

31 341 05 Élelmiszer-, vegyiáru eladó részszakképesítés

31 341 03 Műszakicikk – eladó részszakképesítés

31 215 01 Virágbolti eladó részszakképesítés

31 541 01 Bolti hentes részszakképesítés

54 341 01 Kereskedő

54 810 01 Fotográfus és fotótermék-kereskedő

52 726 01 Gyógyászati segédeszköz-forgalmazó

Üzletvezető képzés - Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akiket érdekel a kereskedelem és a bolti eladás és az ezekkel kapcsolatos tevékenységek

 • Azoknak, akik áruházláncokban, különböző kereskedelmi egységekben szeretnének áruházvezető, boltvezető, kereskedő pozíciókban elhelyezkedni

 • Azoknak, akik a jövőben saját kereskedelmi vállalkozás indításán gondolkoznak

 • Azoknak, akik jelenleg is a kereskedelmi pályán vannak és szeretnének magasabb pozíciót betölteni, fentebb lépni a ranglétrán

 • Azoknak, akik online szeretnék elsajátítani az üzletvezetési alapokat és egy biztos, átfogó, gyakorlatorientált tudás megszerzésére vágynak

További lehetőségek

Alapfokú végzettséggel rendelkezel és teljesen pályakezdőként helyezkednél el a kereskedelemben? Jelentkezz élelmiszer bolti eladó tanfolyamunkra és szerezz gyakorlatias, átfogó tudást! Az élelmiszer bolti eladó képzés is távoktatásban zajlik, így saját időbeosztásod szerint vehetsz részt a képzésen!

A Kereskedelmi üzletvezető tanfolyam távoktatásban az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged van, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

 • - több, mint 22 év tapasztalat a felnőttoktatásban
 • - garantáltan gyors és kedves ügyfélszolgálat
 • - több, mint 100.000 elégedett hallgató
 • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
 • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
 • - magyar, családi vállalkozás
 • - folyamatos extra kedvezmények a jelenlegi és a végzett hallgatóinknak
 • - szakképzett, segítőkész oktatók
 • - online képzések
 • - részletfizetési lehetőség

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Üzletvezető szakképesítés online tanfolyam képzésünket Alfa Kapos Képző Központ Kft. partnerünk szervezi.