fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Mi az a női elvonulás és miért van szükséged rá?

Női vállalkozóként érezted már azt, hogy elakadtál, és nincs kihez fordulnod tanácsért? Azt, hogy elfáradtál és nem tudod megélni a sikereidet? És azt sem tudod, hogy mikor volt utoljára minőségi időd magadra?

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapokból és friss szemmel nézni a vállalkozásodra, akkor egy női elvonulás megoldás lesz számodra!

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük, hogy mit kell tudnod egy női elvonulásról és milyen előnyökkel jár, ha részt veszel rajta.

Az elvonulás jelentése

Ahogy azt a neve is sejteti, egy elvonulás fő fókuszában az kikapcsolódás, az „eltűnés”, a szünet áll. Jellemzően több fő szokott részt venni egy ilyen eseményen, akik elvonulnak egy szervezett utazásra. A résztvevők különböző szervezett programokon vesznek részt, befelé fordulnak és feltöltődnek. Ezek a mini táborok jellemzően néhány naposak és egy konkrét téma köré épülnek.

A női elvonulás típusai

Több féle elvonulást különböztetünk meg, attól függően, hogy mire fókuszálnak. Íme néhány példa, amik egy elvonulás témáját adhatják:

 • nőiesség, női energiák
 • önismeret, önszeretet
 • pozitivizmus
 • elcsendesedés
 • belső egyensúly megteremtése
 • jóga, meditáció
 • üzlet és karrier

Ebben a cikkben elsődlegesen az üzleti női elvonulásra fókuszálunk. Ha vállalkozóként egy olyan programot keresel, ami által átlendülhetsz a karriered nehézségein, és megtalálhatod a saját miérted, akkor olvass tovább!

Mire számíts egy üzleti női elvonulás során?

Minden elvonulás más, és mindenki másért vesz részt rajta. Van, akit a pihenés és az önmagával való mélyebb kapcsolódás motivál, más pedig a programok és a közösség miatt megy.

Nem csak a belső motiváció, de a női elvonulások dinamikája és hangulata is egyedi. Ezeket több tényező is befolyásolja: függ az elvonulás tematikájától, a szervező személyiségétől és a résztvevők energiáitól.

Egy valami viszont biztos: minden elvonulás rengeteg pozitívumot ad azoknak a nőknek, akik részt vesznek rajta.

Ha még nem voltál női elvonuláson, akkor ez a lista hasznos lesz számodra! Összegyűjtöttük, hogy milyen élményekre számíthatsz az üzleti elvonulás során. Ha úgy érzed, hogy bármelyikre szükséged van, akkor itt az ideje, hogy jelentkezz és feltöltsd az energiáidat!

Beszélgetés, sztorizás

Egy elvonulás alkalmával más, hozzád hasonló nőkkel találkozhatsz és megoszthatjátok a tapasztalataitokat egymással. A táborozás alatt kötetlenül beszélgethetsz a résztvevőkkel, üzletről és magánéletről, így biztos lehetsz abban, hogy értékes tanácsokat kapsz majd.

Pihenés és elcsendesedés

Az elvonulás során mindig fókuszban vannak a saját érzelmeid, gondolataid. Ez a legjobb lehetőség arra, hogy közelebb kerülj a belsődhöz és önismereti technikákat sajátíts el.

A legtöbb elvonulás fontos eleme a meditáció, ami segít akkor, ha önmagad megismerése a cél.

Ha szeretnél pihenni, lelassulni és elcsendesedni, hogy feltöltődj és eddig ismeretlen energiákat szabadíts fel, akkor neked is biztosan szükséged van egy elvonulásra!

Programok

Az elvonulások részét képezik a programok. Ez lehet például csoportos meditáció, jóga, kirándulás, közös főzés, kreatív elfoglaltság, stb.

Minden program úgy van megszervezve, hogy lehetőséget kapj arra, hogy kipihend magad, közelebb kerülj a belső énedhez és feltöltődj.

Egy vállalkozói elvonuláson lehet akár előadás, vagy kerekasztal beszélgetés is a közös program.

Befelé fordulás

Akármilyen elvonulásra mész, a testi és lelki feltöltődés garantált. Ezeknek a néhány napos táborok fókuszában a befelé fordulás, az önismereti folyamatok, a saját jóléted megteremtése is áll.

A jóga, a meditáció, a mély beszélgetések segítenek a nyugalom megteremtésében és abban, hogy megtaláld a belső békéd.

Választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amik foglalkoztatnak a mindennapokban és visszakaphatod a motivációd és az erőd, ami a sikeres vállalkozás menedzselése során szükséges.

Tanulás és fejlődés

Bár az elvonulások nem kimondottan az új információk megszerzésére és a tanulásra koncentrálnak, mégis garantált, hogy új tudással fogsz gazdagodni.

Nem feltétlenül a szakmai fejlődésre gondolunk, hanem olyan technikák elsajátítására, amik segítenek a hétköznapokban a stresszcsökkentésben, vagy a rendszerezettségben. Ezeknek a módszereknek az elsajátítása sokszor észrevétlenül történik, de annál nagyobb hatással lesz a hangulatodra.

A több napos elvonulás alatt gyakorolhatod a számodra új dolgokat és másokkal együtt tanulhatsz és fejlődhetsz.

Értékes kapcsolatok

Az elvonuláson hozzád hasonló érdeklődésű, mégis más háttérrel rendelkező nőkkel találkozhatsz. Megismerheted a történetüket, és te is megoszthatod a sajátod másokkal.

Ez egy kitűnő lehetőség arra, hogy értékes kapcsolatokat építs, és a néhány együtt töltött nap után egy támogató női közösséghez tartozz. Az elvonulást követően is kapcsolódhatsz olyan vállalkozónőkkel, akikkel megértitek egymást és feltöltődhettek egymás társaságában.

Kinek érdemes női elvonuláson részt venni?

Egy üzleti női elvonulás tucatnyi előnnyel jár. De kinek érdemes részt venni rajta? Ha vállalkozónő vagy, biztosan pozitív hatással lesz rád néhány egy néhány napos kikapcsolódás.

A vállalkozói női elvonulás Neked való akkor, ha…

 • igazi énidőre vágysz, hogy kikapcsolódj és feltöltődj.
 • szívesen kapcsolódnál hozzád hasonló beállítottságú, nyitott, kedves, ambiciózus nőkkel.
 • úgy érzed inspirációra és lelki, szellemi töltődésre van szükséged.
 • szívesen hallasz üzleti és női témákról és szeretnéd fejleszteni magad és a vállalkozásodat.
 • nem tudsz mostanában kikapcsolni, de úgy érzed, hogy szükséged lenne rá.
 • életre szóló élményt keresel, ahol te és a sikereid vannak a középpontban.

Gyere velünk egy különleges női elvonulásra

Magadra ismertél a felsorolás bármely pontján? Szeretettel várunk egy különleges vállalkozói női elvonulásra!

A háromnapos elvonulás során az üzleti témák mellett az önismereti technikák, a kikapcsolódás és a közösségépítés lesznek fókuszban.

A helyek száma korlátozott, jelentkezz még ma! A jelentkezés itt érhető el!

 

Forrás: https://tudatosvallalkozonok.hu/

Képek: Unsplash

Matics Kata

További bejegyzések