Gyakori kérdések

Alább, a gyakori kérdések (GYIK) közt mindenre választ találsz!

Kérdésed merült fel az online tanfolyamokról? Szeretnél többet tudni az Eladó tanfolyamról?

Legegyszerűbben a weboldalunkon keresztül. A választott képzésnél kitöltött érdeklődést követően e-mailben és vagy postai úton kapod meg a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. A jelentkezési adatlap és szerződést kitöltve vissza kell juttatnod számunkra e-mailben vagy postai úton, így fogadjuk el jelentkezési szándékodat.

Kaposvári irodánkban, melynek címe: 7400 Kaposvár, Zárda u. 13. 3. em. 2.a.
Ügyfélfogadási idő, minden hétköznap 9 órától 16 óráig.

A képzés ára minden szükséges jegyzetet tartalmaz, ami a választott képzéshez szükséges, valamint a regisztrációs díjat is. Fontos tudnod, hogy képzésenként eltérő, hogy milyen formában biztosítjuk a tananyagot, hogy vannak-e a gyakorlathoz szükséges eszközök és alapanyagokat. Ezekről minden információt megtalálsz a regisztráció után megküldött tájékoztatóban.

A részletfizetés kapcsolatban kérjük, hogy fordulj bizalommal a választott képzés referenséhez.

A számlaszámot minden esetben feltüntetjük a regisztrációt követően kapott tájékoztató dokumentumban. Kérjük, hogy minden esetben az ott látott adatok alapján utalj.

  • készpénzbefizetés
  • belföldi postautalvány (rózsaszín csekk)

Igen, további információkért fordulj a választott tanfolyam referenséhez.

A távoktatás egy, a jövőbe mutató képzési forma, amit előszeretettel használnak a fejlett és fejlődő országokban. Lényege, hogy otthonról tudod elsajátítani a tananyagokat, melyeket a konzultációkon átbeszélhetsz, és a felkészülést követően sikeres vizsgát tehetsz.

Távoktatás esetén a vizsgákon személyesen kell megjelenni. Részletes információkért fordulj a választott tanfolyam referenséhez.

Szakmai alkalmassági vizsgálatra van szükség, melynek elvégzésére a munkahigiénés és foglalkozás-egészségügyi szerv által kijelölt foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely orvosa jogosult, alapellátó orvos nem jogosult. A szakmai alkalmassági igazolást csak foglalkozás eü. engedéllyel rendelkező orvos írhatja alá, melynek a bélyegzőn is szerepelni kell, e nélkül az alkalmassági nem érvényes. A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról letölthető a foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek aktuális listája.”

A képzéseinken résztvevőknek adható aktuális kedvezményeinkről, kérjük tájékozódj a választott képzés adatlapján, vagy annak referensénél.

Sajnos diákigazolvány iskolarendszeren kívüli felkészülési formánál nem jár.

Ez képzésenként eltérő lehet, az erre vonatkozó információkat a tájékoztatóban feltüntettük. A tájékoztatót e-mailben küldjük el számodra, miután weboldalunkon a választott tanfolyam alján található érdeklődést kitöltötted.

Mivel ez képzésenként változik, ezért kérjük, hogy érdeklődj a képzésszervező kollegánknál.

Vizsgára jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, határidőre történő leadásával és a vizsgadíj befizetésével tudsz.

Pótlóvizsgát az a vizsgázó tehet, aki rá fel nem róható okból a vizsgát nem tudta elkezdeni. A távolmaradás okát a megadott határidőig igazolni kell. Pótlóvizsgára a vizsgázónak újból kell jelentkeznie, amihez a jelentkezési lapot újra be kell nyújtania.

Javítóvizsgát az a vizsgázó tehet, aki vizsgán igazolható ok nélkül nem jelent meg, azt megszakította, a vizsgán valamely vizsgatevékenysége sikertelen lett, vagy a rendes, illetve pótlóvizsgán történt szabálytalansága miatt a vizsgabizottság határozata alapján, nem folytathatta a vizsgát. A javítóvizsgára történő jelentkezés a jelentkezési lap ismételt leadásával, és a vizsgadíj befizetésével lehetséges.

Kérjük, hogy a vizsgához kapcsolódó további kérdéseiddel keresd a választott tanfolyam referensét (pl. gyakorlati vizsgához szükséges eszközök).

Hallgatói vélemények

A kérdésed megválaszolatlan maradt?