Tanfolyam Arculat Irányelvek

Ez az arculat irányelv a Tanfolyam mint márka és az azon dolgozó munkatársak kultúráját, személyiségét, vizuális megjelenését reprezentálja.

Márka

Hogy kik vagyunk mi és mi a véleményünk a jövőről? Minden, amit rólunk tudni érdemes.

Személyiség

Mi minden fontos számunkra, és mit teszünk azok érdekében.

Design

Arculatunk mondanivalója. Mi, miért, hogyan néz ki a Tanfolyamot illetően.

Szín

A Tanfolyam védjegye: színek, és amit azok jelentenek számunkra.

Logó

Logónk helyes és helytelen használata, amit minden partnerünknek érdemes tudnia.

Márka

Víziónk

Számunkra elengedhetetlen ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért ügyelünk képzéseink magas színvonalára, valamint igyekszünk biztosítani, hogy a regisztrációtól a szakma megszerzéséig minden gördülékenyen menjen.

Hivatásunk

Küldetésünk, hogy egy ügyfelünket se hagyjunk magára, segítség nélkül, így ne távozzon tőlünk elégedetlenül. Igyekszünk megtalálni mindenki számára a hozzá megfelelő tanfolyamot, valamint nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a képzés végzése közben folyamatos támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek a tanulási folyamatban.

Értékeink

A Tanfolyam fő értékei a követhetőség és az átláthatóság. A követhetőségbe fektetett energia képzéseink felépítésében és tanítási módszereinkben tükröződik vissza. Az átláthatóságot mint értéket pedig úgy vagyunk hivatottak képviselni, hogy garantáltan azt nyújtjuk ügyfeleinkenk, amit megígérünk. Nincsenek rejtett, apróbetűs részek a folyamat során. Mindig ottvagyunk és segítünk ügyfeleinknek, hogy megszerezzék a kívánt képesítést, így elérve álmaikat!

Személyiség

A Tanfolyam csapatának legfőbb kvalitása, hogy elérhetőek vagyunk mindenki számára. Igyekszünk minél közvetlenebbnek lenni, ezáltal sarkallva ügyfeleinket a kérdezésre és segítség kérésére. Tanfolyamainkat az egyszerűség, érthetőség, gyakorlatiasság, és a magas minőség jellemzik.

Design

A Tanfolyam design-ját illetően az egyszerűség, de ugyanakkor temperamentumosság van a középpontban. Olyan arculatot alkottunk meg, ami teljes mértékben tükrözi értékeinket, és azt, amiben hiszünk.

Ezen elvek alapján jött létre a Tanfolyam arculata. A logótól kezdve a színeken át mindennek megvan a maga jelentése. A vöröset azért választottunk főszínnek, ugyanis erőt, dinamikusságot, és bátorságot sugall. Ezek mind olyan jellemzők, amik megtalálhatóak képzéseinkben és/vagy ügyfeleinkben. Ezzel szemben a halvány türkizkék mint mellékszín, kicsit nyugodtabb, meghittebb. Szimbolikus jelentése a kapcsolattartás, melynek nagy hívei vagyunk, ahogyan azt fentebb is említettük.

Logónk egyszerre árulkodik dinamikusságról, a vörös színből fakadóan, és törtetésről, amit a kis Tudás Fája ikon reprezentál. Mi is olyan fejlődést és növekedést várunk el és garantálunk ügyfeleinknek, ami egy facsemetét jellemez.

A Tanfolyam design-jában kulcsfontosságot képviselnek a rendezett, olvasható betűtípusok és a világos, könnyen kezelhető weboldal is.

Szín

 A Tanfolyam színpalettája menta, fehér és okkersárga színekből áll.

Fő szín

RGB: 33 211 189

CMYK % : 70 0 9 17

HTML: #21D3BD

Másodlagos szín

RGB: 255 180 0

CMYK %: 0 33 100 0

HTML: #FFB400

Másodlagos szín

RGB: 255 255 255

CMYK %: 0 0 0 0

HTML: #FFFFFF

Tovább böngésznél oldalunkon?