fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Számos továbbképzés a tudás gyors elsajátításáért! Válassz!

Állj két lábbal a földön! Sajátíts el egy teljesen új szaktudást vagy képezd tovább magad, hogy nélkülözhetetlen legyél a munkádban! Ne tétlenkedj! Olvass tovább!

Szerezz új, hasznos tudást 1 nap alatt!

Van már B terved arra az esetre, ha meginog a gazdaság? Sajátíts el egy új, hasznos tudást most és készülj fel minden eshetőségre!

Nem fontos hónapokig az iskolapadban ülnöd azért, hogy képezhesd magad. Itt vannak az 1 napos továbbképzések! Tarts velünk, és mi bemutatjuk Neked továbbképzési kínálatunkat.

Fonás tanfolyam – Te is képes lehetsz a tökéletes fonott frizura megalkotására!

A fonott frizura úgy tűnik, sosem megy ki a divatból. Akár a hétköznapokon, akár különlegesebb alkalmakkor is népszerű viselet. Csak azért, mert véget ér egy divathullám, vagy egy fesztiválszezon, a fonatok akkor is divatosak maradnak. Legyen 2022 vagy 2030, magyar, vagy külföldi terület, meglátod a fonatok hódítani fognak!

Bonyolultabb formákba már nem mersz belekezdeni? Vagy az egyszerűbb technikákat sem mered elkészíteni? Akkor egynapos Fonás tanfolyamunk Neked szól! Ha teljesen kezdő szintről indulsz, akkor is.

Fonás tanfolyamunkon lépésről lépésre megmutatunk Neked 8 szuper variációt, így a tanfolyam sikeres elvégzése után képes leszel a holland, a parketta, a halszálka, a vízesés, a hajpánt, a szivecskés vagy a sárkány fonás, sőt a holland fonás elkészítésére is póthajjal.

A jelentkezés egyetlen feltétele a 16. életéved betöltése.

A tanfolyamon biztosítjuk számodra az összes szükséges eszközt és alapanyagot. Neked csak a legalább vállig érő hajú modelledről kell gondoskodnod.

A tanfolyam végeztével névre szóló tanúsítványt és dísztanúsítványt adunk számodra. Végezd el Fonás tanfolyamunkat, hogy megtaníthassuk Neked a legtrendibb hajfonások elkészítését!

Műköröm díszítő tanfolyam – Dobd fel a körmöket díszítéssel!

Szereted az igényes és feldíszített körmöket? Akkor odaleszel a Műköröm díszítő tanfolyamért. A képzés elvégzése után a körmök feldíszítésében már csak a képzeleted szabhat határt.

Ha már unod az egyszínű körmöket, dobd fel azokat díszítéssel! 1 napos képzésünk után képes leszel alkalmazni az összes alapvető körömdíszítési technikát. Ugye milyen jól hangzik?

Előírt iskolai végzettségre itt nem lesz szükséged, csak a 16. életéved betöltésére.

Tanuld meg a körömdíszítés alapvető technikáit és a képzés végeztével névre szóló tanúsítványt állítunk ki számodra.

Várjuk jelentkezésedet a Műköröm díszítő tanfolyamra. Mutasd meg a benned rejlő tehetséget!

Műszempilla építő alaptanfolyam – Varázsolj gyönyörű tekintetet!

Mi az igéző szemek titka? A hosszú, ívelt szempillák. A Műszempilla építő alaptanfolyam elvégzése után már képes leszel precízen 1D műszempillát felhelyezni és eltávolítani.

A részvételhez csak a 16. életéved betöltésére van szükség.

A tanfolyam végén névre szóló tanúsítványt állítunk ki számodra a megszerzett tudásról.

Szemöldök 3in1 tanfolyam, hogy a szemöldök profi formázása előtted már ne legyen akadály!

Szemöldök 3in1 képzésünket sikeresen elvégezve a szemöldök formázás legkeresettebb és legdivatosabb technikáit fogod tudni alkalmazni. A tanfolyam idejére biztosítjuk számodra az összes szükséges eszközt és alapanyagot.

Tantermi oktatás keretében profi oktatóinktól 1 nap alatt elsajátíthatod a cérnás szemöldökszedést, a szemöldökfestést hennával és a szemöldök laminálást is.

A részvételhez csupán a 16. életéved betöltésére van szükség. Nem szükséges semmiféle iskolai előképzettség.

A képzés végén névre szóló tanúsítványt állítunk ki számodra. Meghoztuk a kedved? Végezd el a Szemöldök 3in1 tanfolyamot!

GKI továbbképzés és GKI vizsga, hogy hivatásos sofőrként vállalhass munkát

Rendelkezel GKI igazolvánnyal? Ugye odafigyelsz rá, hogy 5 év elteltével lejár? Ha meg szeretnéd újítani, GKI továbbképzés és GKI vizsga szükséges, hogy hivatásos sofőrként dolgozhass tovább.

Éppen ezért, figyelmedbe ajánljuk partnerünk a Sprint Autósiskola Tehergépjármű-, vagy Autóbusz GKI továbbképzését, melyet tantermi és e-learning oktatás keretében is elvégezhetsz. Valamint, elérhető náluk Tehergépjármű és Autóbusz összevont GKI továbbképzés is.

A 2 hétvége alatt megvalósuló tantermi továbbképzés minden nagyvárosban elérhető, ezek pl. Budapest, Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Szeged. Az e-learning oktatási rendszerű továbbképzés pedig bármelyik településről bármely napon megkezdhető tableten, laptopon, számítógépen, vagy akár okostelefonon.

Sikeres GKI vizsga esetén az újra 5 évig érvényes GKI kártyádat a vizsgaközpont pár héten belül az általad megadott címre kipostázza.

Felcsigáztunk?

Tudod, hogy nálunk a továbbképzések mellett még számos tanfolyam elérhető? Vannak tantermi, levelező, távoktatásos és online képzések is!

Nézz körül képzési kínálatunkban!

Ne feledd, a megszerzett tudást már senki nem veheti el tőled!

 

Képek: Unsplash

 

Kiskó Anikó

További bejegyzések