Tűzvédelmi előadó szakképesítés tanfolyam – Távoktatás

Jelentkezz most!

Az OKJ-s képzések 2020 év végével megszűntek, helyüket az új típusú felnőttképzés vette át, ahol egyszerűbben és olcsóbban szerezhetsz a korábbival teljesen azonos szakmai jogosultságokat adó, államilag elismert bizonyítványt.

Tűzvédelmi előadó szakképesítés tanfolyam – Távoktatás elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

170 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

középfokú iskolai végzettség (érettségi)

Ismerkedj meg a Tűzvédelmi előadó szakképesítést és a szakmára jellemző feladatkörrel!

Tűzvédelmi előadó tanfolyam sikeres elvégzése után a tűzvédelemmel kapcsolatos szakmai feladatokat láthatod el gazdálkodó szervezeteknél és létesítményeknél. Munkád során a tűzvédelemmel kapcsolatos vezetői döntések előkészítése és azok végrehajtásának ellenőrzése is a feladataid közé fog tartozni. Intézkedhetsz a létesítmény tűzvédelmi helyzetének rendezéséről, szabályozásáról, tűzvédelmi dokumentumainak előkészítéséről és helyes kezeléséről. Tarthatsz és szervezhetsz tűzvédelmi oktatást, valamint tervezhetsz és értékelhetsz tűzvédelmi gyakorlatokat. Tűz esetén intézkedsz a gazdálkodó szervezet tűzjelzéssel, tűzoltással, mentéssel, valamint a tűzvizsgálattal kapcsolatos kötelezettségeinek, feladatainak jogszerű és szakszerű teljesítése érdekében.

A Tűzvédelmi előadó képzés távoktatásban az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged van, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • több, mint 15 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 80.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 32 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Válassz az alábbi városok közül!

Tűzvédelmi előadó szakképesítés tanfolyam – Távoktatás képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.