fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Coach képzés

Oktató:

Halász Kinga

[tba_ribbon]
bruttó

89 990 Ft

Egyszeri összeg

[tba_icon_list_display]

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Coach képzés?

A coaching szakmában képzeled el magad és szeretnéd megtenni a következő lépést álmaid eléréséhez? Érdekel az önismeret, az önfejlesztés és ha úgy adódik, szívesen segítenél a környezetedben élőknek is közelebb kerülni saját magukhoz? A coach szakma virágkorát éli: egyre nagyobb szükség van a segítő szakemberekre - magánéleti és céges szektorban is.

Ha egy online coach képzést keresel, ahol elsajátíthatod a szakma alapjait és gyakorlati tudást szerezhetsz, akkor a legjobb helyen jársz! A coach képzés során elsajátíthatod a legfontosabb coaching eszközöket, miközben az önismereti technikákat gyakorolva önmagadat is jobban megismerheted! Felkészültél? Várunk a coach képzésen!

Hogyan épül fel a Coach képzés?

 1. Modul – Bevezetés
 
 1. Modul – Mi is az a coaching?
 • Ki a coach, és mivel foglalkozik? 
 • Tévhitoszlató játék: mit csinál és mit nem csinál egy coach?
 • Piroska és a farkas másként – a coach kulcskompetenciái
 
 1. Modul – “Ahogy én coacholok nem coachol úgy senki” 
 • A coach egy napja
 • Miről folyik a beszélgetés?
 • Mindset finomhangolás: Így élhetsz coaching szemlélettel
 • Te hol tudod ezt használni akár már holnaptól?
 
 1. Modul – Akkor tudsz jól lenni másokkal, ha jól vagy magaddal
 • Életem filmje
 • Hogy fér el egy papírlapra az életed? 
 • Coachold magad: A legjobb selfcoaching módszerek
 
 1. Modul – Láss bele a másikba! – személyiségtipológia
 • Személyiségtípusok
 • Te ki vagy közülük? 
 • Hogyan tudod beazonosítani és kezelni a másik ember karakterét? 
 
 1. Modul – A coaching folyamata
 • Első ülés, szerződés
 • DIADAL modell
 • Coaching eszköztár
 • Esettanulmány
 
 1. Modul – A jó válasz egy jó kérdéssel kezdődik
 • Kérdezéstechnika
 • Hogy került a pucér pasi a sivatagba?
 • Kapcsolatmentő varázskérdések 
 
 1. Modul – Adj szárnyakat másoknak
 • Az ovis játék, ami coachként is fontos
 • Mi kell a jól-léthez?
 • Erőforrásgyűjtés, energizálás
 
 1. Modul – Gyorstalpaló a legnépszerűbb témákról
 • Stresszkezelés
 • Időmenedzsment 
 • Hatékony a kommunikáció (asszertivitás)
 • Motiváció
 
 1. Modul – Útravaló lezáró gondolatok

Coaching - egy keresett szakma

Karrierváltás, önmagunkra találás, párkapcsolati elakadások, hirtelen vállalkozóvá válás és azok nehézségei... ezek csak néhány példa arra, hogy milyen szituációkban fordulnak coachhoz az emberek.

Az utóbbi években Magyarországon is egyre nagyobb a szükséglet arra, hogy az emberek megtalálják a helyes irányt. A pandémia sokak életét összekuszálta és bár már mögöttünk van a neheze, a hatásaival még mindig sokan küzdenek. A felismerés is egyre nagyobb az iránt, hogy ezzel valamit kezdeni kell. És egy coach ideális választás lehet! Magánszemélyek és cégek is egyre gyakrabban keresnek meg szakképzett coachokat, hogy megtanulják kézben tartani és irányítani az életüket. Itt a legjobb alkalom arra, hogy elmerülj ebben a szakmában, és te is segítsd a környezetedben élőket!

Coachingra mindenkinek szüksége van

Biztosan te is találkoztál már azzal az érzéssel, hogy nem tudtad merre tovább, és jól jött volna egy kis külső segítség. Akár a karrierről, magánéletről, párkapcsolatról van szó, ez teljesen normális érzés és mindenkivel előfordul - még azokkal is, akik mindig tudják, hogy mi a céljuk. A tanácstalanság érzése bizonyos időszakban természetes és a pánik helyett ilyenkor érdemes coachoz fordulni, hiszen nagyon sokat tud segíteni abban, hogy újra megtaláld az irányt!

A coaching pontos jelentése

De mit is jelent a coaching pontosan? Mielőtt belevágsz a képzésbe, érdemes tisztázni az alapokat!

A coaching egy angol szó, aminek jelentése edzés, irányítás, útmutatás. Ismerős lehet a sportból, ahol az olimpikonokat, vagy bármilyen versenyzőt coachok készítenek fel a megmérettetésre. A Magyarországon használt coach kifejezés hasonlót jelent, annyi különbséggel, hogy nem kifejezetten a sportolókra fókuszálnak.

A coaching üzleti vagy életvezetési tanácsadást, személyes fejlődést segítő tevékenységet jelent. Legfőbb célja az, hogy segítse az ügyfeleket a céljaik megtalálásában és az ahhoz vezető út megtervezésében, minden esetben személyre szabva.

Mi NEM tartozik a coaching fogalmába?

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a coaching egy pszichológiai ülés, holott a kettő között óriási különbség van. A coaching nem terápia, nem kezelés, és nem is tréning. A beszélgetések során technikák és modellek alkalmazásával tárja fel egy coach a hozzá érkezők céljait és életútját, mégsem tekinthető a coaching mentorálásnak.

A coaching egy önálló terület, ami annyiban hasonlítható a fentebb felsoroltakhoz, hogy az egyének fejlesztésével, saját maguk megismerésével foglalkozik - de teljesen más köntösben, más eszközökkel és más célokkal.

Mire való a coaching?

A coaching rengeteg hasznos eszközt és technikát alkalmaz, amiket ideális ismerni és alkalmazni akkor, ha valaki a saját életét szeretné jobban menedzselni, és akkor is, ha másokon szeretne segíteni.

Self coaching

Érdekel az önfejlesztés? Te is tudod, hogy saját magad megismerése a kulcs mindenhez? Ha foglalkoztat wellbeing, a tudatosság és az önismeret, akkor a self coaching a te utad!

Nem szeretnél hivatásos life és business coach, vagy éppen párkapcsolati coach lenni, de a self coaching érdekel? Ezen a képzésen megfelelő tudásanyagot kapsz, akármelyik irány is érdekel! Tanuld meg, hogyan tudsz méginkább hozzájárulni a saját belső fejlődéseshez a coaching eszközök segítségével és vedd kezedbe az életed irányítását!

Segíteni másokon

Egy valódi segítő szakmában képzeled el magad? Érdekel a karrier, párkapcsolati, vagy a life coaching? Coachként a környezetednek is segíteni tudsz abban, hogy előrébb jussanak és mélyebb önismeretre tegyenek szert.

Nem csak egyénekre fókuszálva hasznos a coaching, de akár egy cég dolgozói számára is sokat jelenthet, hogy coaching órákon vesznek részt a hatékonyabb munkavégzés és az eredményes csapatmunka érdekében.

Hogyan dolgozik a coach?

A coach szakma sokszínű és rendkívül változatos. Mivel emberekkel dolgozik együtt egy coach, minden ülés más hangulatban és más energiákkal telik. De mégis mik azok a tényezők, amik befolyásolják a coach szakmát?

Online és offline

Az internet és technológia fejlődésének köszönhetően ma már nagyon sok olyan szakma létezik, ami nincs helyhez kötve. A coaching pontosan ezek közé tartozik. A megbeszéléseket offline, egy studióban, terápiás helyen, vagy irodai környezetben is meg lehet tartani. Ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy online, videó beszélgetés segítségével történjen a coaching ülés. Ha ez kényelmesebb számodra, akkor bárhonnan dolgozhatsz, ahol elérhető számodra egy stabil internetkapcsolat, vagy hálozat.

Coaching eszközök használata

A coaching folyamat során elengedhetetlen a coaching eszközök, technikák, modellek alkalmazása. Ezek keretet adnak a beszélgetésnek és segítenek felszínre juttatni a szükséges témákat, érzéseket.

A coach képzés során megismerkedhetsz ezekkel az eszközökkel, hogy később a gyakorlatban magabiztosan tudd őket használni!

Egyéni vagy csoportos beszélgetések

A coaching leggyakrabban egyéni beszélgetéseket jelent, de ha karrier, vagy business coachingról beszélünk, akkor nem kizárt a csoportos ülés sem.

Coachként különböző területekre van lehetőséged specializálódni: ameddig a life coaching, vagy a párkapcsolati coaching jellemzően egyéni beszélgetéseket igényel, addig egy céges coaching magába foglalhatja a csoportos alkalmakat is.

Személyre szabott

A coaching minden esetben személyre szabott. Mivel a coach elsődleges feladata, hogy az eszközöket, technikákat ismertesse a klienssel, amik által közelebb kerülhetnek saját magukhoz, minden ülés teljesen egyéni és személyes.

Pont ez teszi a szakmát izgalmassá, egyedivé és rendkívül értékessé!

coach-kepzes-1

Milyen a coaching folyamat?

Minden ülés más hangulatban telik, hiszen függ a témától, a dinamikától és a coaching típusától is. A beszélgetés hossza is változó, de általában 45 perc és 1 óra között tart egy ülés.

Van azonban valami, ami fix: a beszélgetés során a coach személyre szabott kérdéseket tesz fel és a kliens egyedülálló helyzetével foglalkozik csak. A technikák és eszközök használata köré épülnek a beszélgetések, így keretbe foglalva tud előre haladni a folyamat. Ezeknek köszönhetően egy személyes hangulata lesz az egész folyamatnak.

Coach vagy pszichológus?

A pszichológus olyan szakember, aki alap és mesterdiplomával rendelkezik, sokan pedig a klinikai szakvizsgát is leteszik. Ők főként a terápiás ülések alkalmával, traumafeldolgozást végeznek, legyen az kisgyermekkori vagy későbbi. A pszichológus foglalkozik a múlttal, sőt külön figyelmet fordít rá. 

A coaching ülések azonban sokkal inkább az iránymutatást szolgálják, a múlt helyett inkább a jövőre helyezik a fókuszt. A coaching ülés alatt nem tárják fel a mélyebb okokat, inkább az erőforrásokra koncentrálnak és az adott probléma legjobb és leggyorsabb megoldására. 

Egy pszichológiai terápia sokszor akár évekig is elnyúlhat, míg a coaching egy sokkal rövidebb időtartamot ölel fel. 

A coach tulajdonképpen egy indikátor, akkor segít a fejlődés útjára terelni az ügyfelet.

Neked szól a coach képzés?

“ Annyira jó hallgatóság vagy!”

“ Mindig megértően állsz hozzám!”

“ Szeretem a tanácsaidat, sokszor beválnak!” 

Sűrűn hallod ezeket a mondatok? Akkor biztosan állíthatjuk, hogy jó helyen jársz és a coach képzés neked való!

Ha célod, hogy a coach szakmában dolgozz és ebből élj meg, akkor ez az online tanfolyam biztos alapokat ad majd neked. Később, akár tovább is tanulhatsz és specializálódhatsz, mint life coach, business coach vagy karrier coach.

A coaching szakma területei

Coachként különböző területekre specializálódhatsz: lehetsz life és business coach, párkapcsolati coach, vagy karrier coach. Íme, hogy mire számíthatsz az egyes szakmai területeknél!

Business coach

A business coach az üzleti szférába mozog és az üzlettel kapcsolatos témákat vitatja - ellentétben például a life coachhal, aki magánéleti témákban segíti az ügyfeleket. A business coaching felsővezetők, menedzserek, csapatvezetők, vagy vállalkozók alkalmazottaival foglalkozik, leggyakrabban egyéni beszélgetések során, de néha csapatban is.

Azok a coachok, akik a business coach képzés elvégzése után munkába állnak, gyakran mennek el multikhoz, vagy más stabil céghez és alkalmazottként gyakorolják a coaching alapjait. És hogy ezen belül milyen további területeket fedhet le egy business coach? Íme a lista:

 • Felsővezetői coaching - A munkahelyi ranglétra legmagasabb fokán álló vezetők számára.

 • Menedzseri coaching - Azoknak a középvezetőknek, akik kisebb csapatokat irányítanak és döntéseket hoznak bizonyos ügyekben.

 • Csapat coaching - Az alkalmazottak számára ideális ülések, ahol az önfejlesztés mellett a csapatban való dolgozást, a kommunikációt és más hasznos készség fejlesztését tanulhatják.

Life coach

Amíg a business coaching a munkahelyi kompetenciák fejlődését segíti, addig a life coaching a civil élet problémás helyzeteiben nyújt segítséget. De hogy mi tartozik ide pontosan? Célkeresés, az optimizmus gyakorlása, jövőtervezés, az akadályok leküzdése és a készségek fejlesztése céljából ideális life coaching ülésen részt venni.

Mivel a life coaching 100%-ban az egyénről szól, a life coach csak egyéni ülések formájában várja a hozzá fordulókat - online, vagy személyesen.

Párkapcsolati coach

A life és business coach területek mellett a párkapcsolati coaching is egyre nagyobb teret nyer. Ezeken az üléseken párban, de akár egyénileg is részt vehetnek olyan személyek, akik úgy érzik, hogy szeretnének fejlődni, a kapcsolatukat újra jó útra helyezni és jobban kezelni a közös ügyeket.

Karrier coach

Egy karrier coachot főként karrierváltás előtt, vagy a work-life balance megingása esetén keresik fel. A karrier coach segíti a vállalkozókat, a vezetőket, a cégtulajdonosokat is. Szorosan kapcsolódik a business coachinghoz ez a terület, de a beszélgetések másabb fókuszt kapnak, hiszen itt a személyes víziók kerülnek előtérbe.

Egy karrier coach segít feltérképezni a hozzáforduló ügyfelek erősségeit, készségeit és céljait és azoknak megfelelően támogatja őt egy akcióterv meghatározásában - legyen szó karrierváltásról, karrierépítésről, vagy vállalkozóként a motiváció újbóli megtalálásáról.

Karrier coachként

Az látható, hogy egy coach milyen izgalmas területeket fedhet le. De hogyan juthat el odáig valaki? Mi történik a coach képzés elvégzését követően? Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen szakmai út vár rád coachként, akkor íme a 4 legjobb irány!

Szabadúszó

Lehetsz a saját magad ura és vállalhatsz ügyfeleket a saját studiódban, vagy akár online. Ha vállalkozó típus vagy és szívesen küzdesz meg az ügyfélszerzéssel, a marketinggel és minden ezzel járó feladattal, akkor bátran vágj bele! Szabadúszó coachként annyi ügyfelet vállalhatsz, amennyi számodra ideális és te magad szabhatod a szabályokat. Life és business coach lennél, vagy inkább a párkapcsolati tanácsadás a te tereped? Bármiben kipróbálhatod magad!

Alkalmazott

Az sem lehetetlen, hogy cégeknél, giga vállalatoknál helyezkedj el coachként! Ha a biztos havi fizetés fontos számodra és az a típus vagy, akinek szüksége van egy keretre, akkor is belevághatsz a coach képzés elvégzésébe, mert biztosan szembe jönnek majd ilyen lehetőségek is veled!

Alkalmazottként a business coaching területén tudsz leginkább elhelyezkedni, ezért érdemes erre specialiázlódnod a coaching alapozó képzés elvégzését követően!

Nemzetközi coaching

Szívesen dolgoznál külföldön, nemzetközi cégnél? Esetleg szabadúszóként szeretnél külföldi ügyfeleket fogadni online? A határokon túl (leginkább Amerikában) óriási a kereslet a coachokra, ezért ha biztosan nemzetközi coaching karriert szeretnél, szánj időt a szakmai nyelv elsajátítására is.

Coachként megnyílnak az országok kapui előtted, hiszen ha online dolgozol, egy laptopon és egy stabil internetkapcsolaton kívül csupán a tudásodra, a tapasztalatodra lesz szükséged és bármilyen nemzetiségű ügyfeleknek segíthetsz!

Kiegészítő szolgáltatás

A coach képzés nem csak a nulláról indulóknak ideális választás, de kiegészítő szolgáltatásként is kitűnő. Ha már a segítő szakmában tevékenykedsz, a coaching alapjainak elsajátításával kiterjesztehetd a szolgáltatásaidat és még fókuszáltabban segíthetsz a hozzád fordulóknak! Ha biztos karrierről álmodsz, és fontos számodra a szakmai fejlődés, ajánljuk neked ezt a coach képzést!

coach-kepzes-2

Milyen készségekre van szüksége egy coachnak?

A coaching szakma nem való mindenkinek. Mivel folyamatosan emberekkel kell együtt dolgoznia egy coachnak, szükséges, hogy empatikus legyen, jól tudjon kommunikálni és élvezze az emberek társaságát. De elég lehet mindez ahhoz, hogy valaki sikeres coach legyen?

Empátia

Az első és leggyakrabban emlegetett készség, ami egy coach esetén elengedhetetlen, az az empátia, azaz a beleélés és a másik személlyel való együttérzés képessége. És hogy miért olyan fontos ez? A coaching ülés alatt a hozzád forduló ügyfelek egytől egyig saját sztorival rendelkeznek: ami valakit felszabadít, az másnak nem komfortos. Amiről valaki könnyen beszél, az másnak egy áttörhetetlen falnak tűnik, és így tovább...

Ezért szükséges, hogy egy coach képes legyen ezeket kezelni és észrevenni. A coach képzés során kitérünk ezekre a helyzetekre!

Határok felállítása

Az empátia fontos a coaching során, de nem tud jól működni szigorú határok nélkül. A coaching egy segítő szolgáltatás, de nem barátság - és így is kell kezelni. A munkád során meghallgathatod a hozzád fordulók pozitív és negatív történeteit és képesnek kell lenned arra, hogy ezeket mindig a helyén kezeld: ne vedd át a problémáikat, és ne folyj bele senkinek a magánéletébe!

Professzionalizmus

Azok az emberek, akik majd téged választanak coachukként azért fordulnak hozzád, mert segítségre van szükségük. Fizetnek a szolgáltatásért és azért keresnek fel, hogy megkapják azt a szakmai támogatást, amik maguktól nem tudnak. Ezeket figyelembe tartva mindig törekedned kell a professzionális munkavégzésre: érkezz időben, tiszteld meg a másikat, légy figyelmes és megbízható!

Szervezettség

Tévedés azt gondolni, hogy egy coaching ülés csak annyiból áll, hogy fogadod az ügyfeleket. Ez a szakma felkészülést, adminisztrációt, rendszerezést és kapcsolattartást is igényel.

Ha egyéni vállalkozó vagy és a saját márkádat építed, akkor olyan feladatokat is el kell látnod, mint a közösségi média oldal menedzselése, a weboldalad időszakos frissítése, vagy épp a könyvelővel való megbeszélések lebonyolítása. Alkalmazottként sem sokkal másabb a helyzet, hiszen coachként ritka, hogy az embernek felettese van. Ez még inkább azt jelenti, hogy a saját idődet neked kell beosztanod! Fontos a szervezettség és a jó időmenedzsment, hiszen csak te felelsz majd azért, hogy a munka el legyen végezve.

Megújulás

Ahogy a szakma fejlődik, úgy jelennek meg újabb tanulmányok, eszközök, módszerek és technikák, amiket el kell sajátítania egy coachnak, ha sikeres szeretne lenni a szakmájában. A tudás frissítése és az újabb információk megszerzése céljából érdemes workshopokon, online kiegészítő tanfolyamokon részt venni, és szakmai cikkeket, illetve könyveket olvasni.

Nyitottnak kell lenned a fejlődésre, hogy a munkát színessé és változatossá formáld és az ügyfeleid elégedetten távozzanak tőled.

Kommunikáció

Hogyan is működhetne egy coaching beszélgetés a megfelelő kommunikáció nélkül? Ez a kapcsolatteremtés egyik legfontosabb eszköze, és a coaching során is a legnagyobb erővel bír. Hogyan kell kérdezni? Mit kell kérdezni? Hogyan kell tanácsot adni, távezetni a klienst a megoldásra? És ugyanakkor, milyen egy jó hallgatóság? Ezekkel minden coachnak tisztában kell lennie - elméletben és a gyakorlatban is. A coach képzés során külön hangsúlyt fektetünk ezek megválaszolására, hogy élesben is alkalmazni tudd a tanultakat!

Üzleti érzék (amennyiben a saját magad ura szeretnél lenni)

Ha saját vállalkozást szeretnél indítani, szükséged lesz legalább egy minimális üzleti érzékre! Ügyfélszerzés, kommunikáció, közösségi média és networking... ne ijedj meg! Ez mind tanulható, és nem kell profinak válnod, elég, ha van rendelkezel egy alaptudással.

Az üzleti véna segít abban, hogy elindulj és a hobbidból valódi üzletet csinálj. Ha pedig úgy érzed, mégsem a te területed ez, akkor kereshetsz szakembereket, akik ellátják ezeket a feladatokat helyetted!

Neked való a coach képzés ha…

Még mindig bizonytalan vagy, hogy neked való szakma-e a coaching? Nem tudod, hogy belevágj-e és elkezd-e ezt a tanfolyamot? Ezek alapján eldöntheted, hogy a coach képzés jó ötlet-e!

...rugalmas munkát keresel

Eleged van a mókuskerékből és a 9-5-ig tartó hajtásból? Szeretnél a gyerekeiddel tanulni munka után, vagy időt szakítani egy baráti ebédre bármelyik hétköznap? Esetleg az utazás az, ami elengedhetetlen része az életednek, de nem összeegyeztethető a munkával?

Ha egy olyan életstílust szeretnél kiépíteni, amiben a saját idődet oszthatod be, a coaching szakma jó választás lesz! Amennyiben vállalkozóként építesz karriert, te oszthatod ki az időpontokat az ügyfeleid részére. Így nem maradsz le semmiről és akkor dolgozhatsz, amikor neked a legjobb!

...szívesen dolgozol emberekkel

Szeretnél másokon segíteni, és szívesen dolgozol együtt emberekkel? Feltölt, ha új arcokat ismerhetsz meg és egyedülálló történeteket osztanak meg veled? Lehetőséget látsz abban, amiben más megakadt és örömmel osztod meg a környezeteddel a nézeteidet?

Ez mind megvalósulhat a coaching karriered során. Ha az a típusú ember vagy, aki örömmel segít másokon, várunk a coach képzésen!

...érdekel az önismeret

Nálunk nem csak az tanulhat, aki coaching karrierre vágyik! Ha az önismereti és önfejlesztési eszközök elsajátítása céljából gondolkozol egy tanfolyam elvégzésén, akkor is jó helyen jársz!

Bárkinek előnyös lehet a coaching szemlélet elsajátítása. Képzésünk során tucatnyi eszközt, nézetet és technikát elsajátíthatsz, amik segítenek majd megtalálni a legjobb önmagad és közelebb kerülni ahhoz az élethez, amiről álmodsz!

Mire lesz szükség a coach képzés alatt?

A képzés online keretek között zajlik, így a részvétel feltétele egy digitális eszköz (telefon, tablet, laptop, stb.) és stabil internetkapcsolat. Ezek segítenek majd, hogy részt tudj venni az órákon.

Előképzettség, vagy előzetes szakmai tapasztalat nem feltétel. A képzésre bárki jelentkezhet, akit érdekel a coaching!

Coach képzés - Miért válassz minket?

Az online oktatás tele van lehetőségekkel! Amellett, hogy a sikeres vizsga megszerzését követően 3 nyelvű tanúsítványt kaphatsz, szakképzett oktatók és modern technológiai megoldások által szerezhetsz piacképes tudást. De hogy miért is szeretnek hallgatóink nálunk tanulni?

Tanulj személyre szabottan

Nálunk nincs jelentkezési határidő, vagy olyan képzés, ami csak évente egyszer indul. Hallgatóink bármikor elkezdhetik a képzést és mivel az oktatás online keretek között zajlik, akkor hallgathatják a tananyagot, amikor az nekik a legkényelmesebb!

A képzési idő 100%-ban személyre szabott: az anyagot elsajátíthatod intenzív tempóban, akár néhány hét alatt, de ha nincs időd olyan sűrűn foglalkozni vele, az is teljesen rendben van! A tananyaghoz mindig hozzáférsz, így igazán személyre szabottan tanulhatsz!

Szakmai hozzáértés

Minden tanfolyam előkészítése során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az oktatás magas szintű, tartalmas és professzionális legyen. Nálunk szakképzett oktatóktól tanulhatsz, akik évek óta a szakmában vannak és valódi, gyakorlati tudással rendelkeznek. Így a legfrissebb tananyagot kapod meg és valóban felkészülhetsz a karriered építésére.

Stabil elmélet és gyakorlat

Hangsúlyt fektetünk mind az elméleti és gyakorlati tananyagra. A képzés során megismertetünk a coaching hátterével, elméleti kérdéseivel és a legfontosabb eszközök gyakorlati használatát is megtanítjuk neked! A megszerzett tudást teszt kérdések segítségével ellenőrizheted, hogy a vizsga gördülékenyen menjen!

Piacképes szakma

Nálunk olyan szakmát szerezhetsz, amire valóban szükség van a munkaerő piacon! A lehetőségek végtelenek: lehetsz vállalkozó, dolgozhatsz másodállásban, vagy alkalmazottként is elhelyezkedhetsz. Ha sikeres vizsgát teszel a tanfolyam végén, 3 nyelvű tanúsítvány segít majd igazolni a tudásod, hogy akár azonnal el is helyezkedj az új szakmádban.

Később pedig további tanfolyamokkal kiegészítheted a nálunk megszerzett tudást, így akár specializálódhatsz is a coaching valamelyik területére és a külföldi karrier sem kizárt!

Coaching képzés - Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik a segítő szakmában szeretnének elhelyezkedni és ehhez egy alapozó online tanfolyamot keresnek.

 • Azoknak, akik a tanácsadói szakmában dolgoznak és egy plusz szolgáltatás bevezetésén gondolkoznak.

 • Azoknak, akik szeretnék fejleszteni tudásukat az önismeret és önfejlesztés területén.

 • Azoknak, akiket érdekel a rendszerezés, a célkitűzés és a személyes fejlődés és ezekhez megfelelő eszközöket keresnek.

 • Mindenkinek, akit érdekel a coaching és szeretnék elsajátítani a szakma stabil alapjait.

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Halász Kinga

Halász Kinga vagyok coach, kommunikációs szakember és tréner. 2018 óta segítem a hozzám forduló klienseket abban, hogy megoldják a problémáikat és egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek. A coaching szemlélet nemcsak a munkámban, hanem a magánéletemben is központi szerepet játszik. Mindig támaszkodhatok rá, legyen szó döntéshelyzetről, aggodalomról, konfliktusokról vagy bármilyen nehézségről. Ez egy olyan módszertan, amit mindenkinek ismernie kellene, és hiszem, hogy akkor a világ egy szebb hely lenne, tele boldog emberrel. Éppen ezért szeretném minél többekkel megismertetni a coaching lényegét. Ezt kiegészítve mester diplomás kommunikációs szakemberként sok kihívással találkoztam a munkám során az elmúlt 10 évben, amiból egy tanulságot biztosan levontam: megfelelő kommunikációval minden ajtó könnyebben nyílik. A kulcs pedig ott van mindannyiunkban, csak meg kell tanulni használni!

Ezek is érdekelhetnek:

Ráépülő képzések:

Itt volt egy shortcode form: aac_c3_submit_form

Azért lett elrejtve, hogy ne tudjanak  regisztrálni, mert fals regek érkeztek be. Ha ez újra elérhető, akkor egy captcha-t rárakni erre a formra