fbpx

Adobe Premiere Pro tanfolyam kezdőknek

A tanfolyamot partnerünk a The Bright Academy szervezi

bruttó 24.990 Ft Egyszeri összeg
bruttó 24990 Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Váltsd valóra az álmodat légy profi videó vágó!

Ha álmod a filmes szakma és a szeretnél profi videó vágó lenni, akkor szükséges, hogy ismerd a profi videó vágó programokat. Az Adobe Premier Pro tanfolyam, teljesen kezdőket tanít meg arra, hogy kezelni tudják a jelenleg piacon lévő legsokoldalúbb vágó programot.

adobe-premiere-pro-tanfolyam-kezdoknek

Miért pont az Adobe Premier Pro?

A videó vágás tulajdonképpen minden filmes munka alapja. Ahhoz, hogy egy videó elérje a végső formáját, a dinamikát a vágás milyensége adja meg. A vágó munkája esszenciális, hiszen ez diktálja a tempót, a hosszt és nem utolsó sorban a film végső formáját is ő adja. Ma a filmes szakma számos eszközzel és programmal dolgozik, de mind közül az Adobe Premier Pro a legnépszerűbb. Nem csak azért különleges, mert a videókon túl szerkeszthető vele akár hang vagy képi anyag is, hanem azért, mert integrálható az összes többi Adobe – szoftverrel is. Tehát ha értesz a Photoshophoz vagy After Effecthez, az ezekkel készült képeket már bele is illesztheted a videódba. A Premier Pro tökéletesen működik Windows vagy Mac alapú rendszereken, emellett nagy filmes stúdiók és Tv-k is ezt használják munkáik többségéhez. Az sem gond ha nincsenek nagyratörő vágyaid, csak egyszerű családi és hobbi videókat készítenél YouTube-ra, a Premier Pro akkor is jó választás lehet számodra. A programmal könnyen színesítheted a videóidat, bármilyen effekttel, képi tartalommal vagy akár hangokkal, így lenyűgözheted közvetlen környezetedet.

Hobbi vagy munka?

Ha már vállalkozóként dolgozol és szükséged lenne extra marketing eszközre, akkor jól jöhet a videóvágás, de ha minden álmod a filmes szakma és a kötetlen munka akkor ez a tanfolyam biztos alapokat nyújt majd neked. Így akár a hobbidból, jól fizető karrier is lehet!

 
adobe-premiere-pro-kezdoknek

Sokrétű tudás, magabiztosan!

Ez az online tanfolyam az alapoktól indul és nem csak a videó vágás alapjaira tanít meg, hanem arra is, hogyan tudsz érvényesülni az egyik legkreatívabb szakmában. Ha teljesen kezdő vagy, akkor is vágj bele, hiszen a saját tempódban tanulhatsz és bármikor vissza nézheted a videókat. Miután magabiztosan elsajátítottad az alapokat, újabb és újabb technikai készségek kerülnek az az asztalra. A célunk, hogy folyamatosan égjen benned a tudásszomj, vágyj többre és akarj jobbat! Minden kreatív szakmának ez az igazi titka.
Az Adobe Premier Pro kurzus többet között a videók szerkesztési fázisait is bemutatja, ezáltal te eldöntheted mi számodra a legkényelmesebb munkafolyamat. Amellett, hogy megtanulod a Premier Pro minden csínját – bínját, a videó szerkesztés világának kapui is kitárulnak előtted. A kurzus célja – amellett, hogy mindent megtanulj a szoftverről – az, hogy az önkifejezés eszközét adja a kezedbe. Ebben a szakmában elengedhetetlen a változásra való képesség, és az örökös kíváncsiság.

Miről szól az Adobe Premier Pro tanfolyam?

 • A Premier Pro összes funkciójának áttekintése 
 • Hangsávok, loopolása, javítása 
 • Átvezető effektek, színkorrekció és maszkolás használata
 • A videók hatásossá tétele nézői szemmel
 • Work – flow kialakítása

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • Egy középkategóriás asztali gép vagy laptop, ( 5 GB RAM, Intel i5 processzor) 
 • Internet kapcsolat 

Adobe Premier Pro 2018 ( vagy újabb verzió ) amit akár 7 napig ingyenes is kipróbálhatsz.

 

A tanfolyam moduljai

 1. Bemutatkozó
 2. Videók tulajdonságának triumvirátusa
 3. Munkatér és szekvencia létrehozás
 4. Alapszintű szerkesztés és szerszámok
 5. Effekt irányító panel _ effektek _ keyframek
 6. Átvezetők használata
 7. Feliratok és grafikus elemek
 8. Feliratok és effektek
 9. Színkorrekciózás
 10. Speedramping avagy gyorsítás-lassítás
 11. Hangmanipuláció és hangeffektek
 12. Maszkolás
 13. Export beállítások
 14. Hasznos beállítások
 15. Hasznos honlapok – köszönet nyilvánítás