fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Top 20 tanfolyam jelenlegi kínálatunkból

20 évesek lettünk és mára a legnagyobb tanfolyamszervező vállalkozások közé nőttük ki magunkat. Hálából összegyűjtöttük Neked top 20 tanfolyamunkat, hogy könnyebben megtalálhasd álmaid hivatását!

 

Mutatjuk 20 legnépszerűbb tanfolyamunkat!

Rögtön bele is vágnánk a lényegbe, hiszen cikkünket azért olvasod, hogy meglásd, melyek azok a képzések, melyek annyira kelendőek, hogy bekerültek top 20 tanfolyamaink közé. Lássuk is ezeket!

 

1. Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyam

Számos OKJ képzések még mindig nyitva állnak a csatlakozásra. A Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s képzéssel 4 hónap alatt olyan bizonyítványhoz juthatsz, mellyel megnyithatod akár saját szalonod! Ha nem akarsz évekig tanulni, most érdemes lecsapnod a képzésre, hiszen nem tudni még, hogy mit hoz majd az új felnőttképzés. A tanfolyam ára nagyértékű műkörmös csomagot tartalmaz.

 

2. Pedikűr, lábápoló OKJ-s tanfolyam

Lábápolóként a legfontosabb feladatod, hogy rendbe hozd vendégeid lábát mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból. Lábápolóként csak a bőr legfelső rétegével kell dolgoznod. Ha betöltötted a 18. életévedet és rendelkezel 8 általánossal, akkor csak foglalkozás-egészségügyi orvos által jóváhagyott egészségügyi alkalmasságra van szükséged és máris jelentkezhetsz a Lábápoló OKJ-s tanfolyamra. A képzéshez nagyértékű lábápoló csomag jár, melyben megtalálod mindazokat a termékeket, amikre az önálló munkavégzéshez szükséged lehet.

 

3. Sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyam

Amennyiben egy nagyon átfogó, professzionális szépségápolási képzést végeznél, amivel aztán megtanulnál számtalan féle sminket készíteni, műszempilla építési technikákat, szempilla liftinget, szemöldök laminálást, maszkolást, öregítést, sebkészítést, hennát, arc- és testfestést, csillámtetoválást alkalmazni, akkor válaszd a Sminkes és szempillaépítő tanfolyamot. Az oktatás 5-6 hónap alatt valósul meg. A tanfolyam díja tartalmazza a nagy értékű eszköz- és alapanyag csomagot, mely a képzés végeztével is a saját tulajdonodban marad.

 

4. Targoncavezető OKJ-s tanfolyam

A targoncavezető fő feladata az anyagmozgatás, a termékek egyik helyről a másikra mozgatása. Nincs olyan iparág, ahol ne lenne szükség targoncásokra. Ezért is nagyon nagy a kereslet a jó targoncavezetők iránt. A Targoncavezető tanfolyam időtartama 2 hónap. Mivel OKJ-s végzettséget ad, így külföldi munkavállaláshoz szükséges Europass bizonyítvány-kiegészítőt is igényelhetsz hozzá.

 

5. Munkavédelmi előadó szakképesítés képzés

A munkavédelmi szakemberek tevékenységének komoly szerepe van a vállalatoknál. Emiatt igazán keresett és jól fizető szakma a munkavédelmi előadóé. A Munkavédelmi előadó képzés távoktatásos formában kerül megvalósításra, így az ország egész területéről elérhető. Így végre nem csak Budapest lakosai örülhetnek. A tanfolyamot 5 hónap alatt elvégezheted, és még részletfizetésre is lehetőséget biztosítunk számodra.

 

6. Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés tanfolyam

A munkaerő-gazdálkodási és tb ügyintéző háromféle fő területen lát el feladatokat. Ezen területek teszik ki képzésünk moduljait is. Ezek a munkaerő-gazdálkodással kapcsolatos feladatok, a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatok, valamint a társadalombiztosítással kapcsolatos feladatok. Nagy igény mutatkozik a munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintézők iránt, mivel a bérügyi és társadalombiztosítási feladatok kiemeltek minden cég életében.

 

7. Vállalkozási mérlegképes könyvelő szakképesítés képzés

Legfelkapottabb pénzügyi tanfolyamunk a Vállalkozási mérlegképes könyvelő szakképesítés tanfolyam. A képzés megkezdéséhez kizárólag érettségi végzettség és a 18. életéved betöltése szükséges. A tanfolyam végén tanúsítványt állítunk ki. Sikeres szakképesítő vizsga esetén államilag elismert Vállalkozási mérlegképes könyvelő szakképesítést igazoló bizonyítvány kerül a tulajdonodba.

 

8. Élelmiszer bolti eladó szakképesítés tanfolyam

Élelmiszer bolti eladó tanfolyamunkat 2-3 hónap alatt elvégezheted. Így gyorsan hozzájutsz az államilag elismert bolti eladó szakképesítést igazoló bizonyítványhoz. A képzés távoktatásos formában kerül megvalósításra, így az ország egész területéről elérhető. Szeretnél több bizonyítványt is a kezedbe kapni? Akkor akár Üzletvezető képzéssel is kombinálhatod. Ebben az esetben a bolti eladó képzés kiegészül üzletvezető tananyaggal is.

 

9. Üzletvezető szakképesítés tanfolyam

Az üzletvezető ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működtetésével kapcsolatos feladatokat és vezetői tevékenységet végez. Irányítja, szervezi és ellenőrzi a kereskedelmi egység tevékenységét. Képzésünket 3-4 hónap alatt gördülékenyen elvégezheted. A felkészítés távoktatásos formában valósul meg e-learning támogatással, így az ország egész területéről elérhető. A szakképesítő vizsga sikeres teljesítése esetén államilag elismert Üzletvezető szakképesítést tanúsító bizonyítványt fogsz szerezni.

 

10. Drogerista + üzletvezető szakképesítés tanfolyam

Drogeristaként, vagyis vegyi áru és gyógynövény eladóként speciálisan a drogériákban kapható termékek eladásában kell részt venned. Fontos feladatod munkád során az egyes drogériai termékek összetevőinek, jellemzőinek, felhasználásának és hatásának ismertetése, illetve ajánlása a vásárlók számára. Üzletvezetőként vezetői tevékenységet látsz el, munkáltatói feladatokat végzel. A tanfolyam elvégzése és a szakképesítő vizsga sikeres teljesítése esetén államilag elismert Drogerista szakképesítést igazoló bizonyítvány + államilag elismert Üzletvezető szakképesítést igazoló bizonyítvány tulajdonosa leszel.

 

11. Emelőgép-ügyintéző szakképesítés tanfolyam

Emelőgép-ügyintéző tanfolyamunkat sikeresen elvégezve feladataid közé fog tartozni az emelőgépek meghatározása, értékelése, emeléstechnológia szempontú elemzése. Munkád során felméred a gépek általános állapotát, egyszerű gépészeti számításokat végzel, kapcsolási rajzokat értelmezel, dokumentálsz. Sikeres szakképesítő vizsga esetén államilag elismert Emelőgép-ügyintéző szakképesítést igazoló bizonyítvány tulajdonosa leszel, mely a korábbi OKJ-s bizonyítvánnyal azonos szakmai jogosultságot ad.

 

12. Ingatlanközvetítő szakképesítés tanfolyam

A legtöbb tulajdonos nem ér rá arra, hogy eladandó ingatlana árusításával és az ezzel járó teendőkkel foglalkozzon. Ekkor jön képbe az ingatlanközvetítő, aki aztán magas jutalékban részesül, ha sikeresen összehoz egy ingatlaneladást. A legszorgalmasabb értékesítők havi haszna idővel a milliós összegeket is elérheti! Az Ingatlanközvetítő tanfolyam 4 hónap alatt elvégezhető.

 

13. Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő szakképesítés tanfolyam

Az ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő – az ingatlanpiac és az ingatlan jellemzőinek ismeretében – az ingatlanok hasznosítása szerinti értékének meghatározásával foglalkozik. Ismeri az ingatlanpiac keresleti és kínálati oldalának sajátosságait, mely alapján hasznosítási, befektetési célú tanulmányokat, javaslatokat és kockázatelemzéseket készít. Az Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés mindössze 4 hónapig tart. Ráadásul, távoktatás keretein belül valósul meg, így nem kell az utazgatással is időt töltened, otthonod kényelméből végezheted.

 

14. Társasházkezelő, közös képviselő szakképesítés képzés

Társasházkezelőként – az adott társasház adottságainak ismeretében – ajánlatot készíthetsz az épület fenntartására vonatkozóan. Szervezési, üzemeltetési és karbantartási feladatokat láthatsz el, irányítod és ellenőrzöd a tervezett felújításokat. Ehhez kapcsolódóan adminisztrációs, szervezési és ellenőrzési feladatokat végzel. Javaslatokat dolgozhatsz ki a társasház gazdálkodása, a közös tulajdonú épületrészek hasznosítása érdekében. Elszámolást, költségvetést, döntés-előkészítő javaslatokat, pályázatokat készíthetsz, szerződéseket köthetsz, jogi eljárásokban vehetsz részt. Társasházkezelő – közös képviselő tanfolyamunk 4 hónap alatt távoktatásos formában valósul meg.

 

15. ECDL tanfolyam

A mai világ alapelvárása, hogy legalább felhasználói szinten mindenki értsen a számítógéphez. A felhasználói ismeretek meglétét az ECDL bizonyítvány hivatott igazolni. Az ECDL-t azért vezették be annak idején, hogy minél több ember az információs társadalom teljes értékű tagjává váljon. Az ECDL levelező tanfolyam felkészít, hogy használni tudd a különféle irodai szoftvereket és feladataidat minél egyszerűbben tudd elvégezni. Képzési csomagunk egy DVD-t foglal magában, amely tartalmazza a 7 modulos ECDL teljes elméleti és gyakorlati részét. A DVD-n gyakorlati feladatok és tesztek is találhatók, ezzel is biztosítva a szükséges tudás megszerzését. Leckéink nyelvezete könnyen érthető, így mindenki számára bátran ajánljuk.

 

16. Kezdő Excel tanfolyam

Az Excel legalább alapszintű ismerete szinte már mindenhol – akár munkahelyi, akár otthoni környezetben – elvárás. Ma már megszámlálhatatlan számítógépes program, alkalmazás létezik, melyek a hatékony irodai munkavégzést segítik. De közülük az Excel használatának megkerülése szinte lehetetlen. Kezdő Excel online tanfolyamunkat akkor ajánljuk számodra, amennyiben nem rendelkezel még semmiféle Excel tudással, illetve akkor, ha szeretnéd a régen tanult alapokat felfrissíteni.

 

17. Gyógyszerkiadó szakasszisztens OKJ-s képzés

Gyógyszerkiadó szakasszisztens OKJ-s képzésünket sikeresen teljesítve a gyógyszerész mellett a gyógyszertárakban, gyógyszer-nagykereskedelmekben, gyógynövény-szaküzletekben, valamint egészségbiztosítási pénztárakban fogod elvégezni a gyógyszerek kiadását. Gyógyszerkiadó szakasszisztensi munkád során tájékoztatni, tanácsot adni, gyógyszerellátással kapcsolatos tevékenységet fogsz folytatni. A részvételhez gyógyszertári asszisztens szakmai előképzettség szükséges.

 

18. Műszempilla építő alaptanfolyam

Hogy miért is olyan felkapott a Műszempilla építő alaptanfolyam? Egyszerű a válasz! 1 nap alatt megtanulsz gyönyörű tekintetet varázsolni. A Classic – vagyis 1D – műszempilla építő tanfolyamon megtanulod az alapvető műszempilla építési technikákat sikeresen alkalmazni. A részvételhez a 16. életéved betöltésére van csak szükség.

 

19. Vendéglátó eladó – Pincérsegéd tanfolyam

A pincérsegéd különféle vendéglátóipari egységekben látja el feladatát. Ahogy azt a neve is jelzi, a pincér munkáját segíti, előkészítő és befejező műveleteket lát el. Az 5 hónapon át tartó Pincérsegéd tanfolyam elvégzése és a sikeres vizsga után államilag elismert Pincérsegéd szakképesítést igazoló bizonyítvány kerül a tulajdonodba.

 

20. Tűzvédelmi előadó szakképesítés tanfolyam

A tűzvédelmi előadó tűzvédelemmel kapcsolatos szakmai feladatokat lát el azoknál a gazdálkodó szervezeteknél, létesítményeknél, melyekre a vonatkozó jogszabály legfeljebb középszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személy foglalkoztatását, illetve megbízását írja elő. Ahhoz, hogy megkezdhesd tanulmányaidat, nincs szükség előképzettségre, sem egészségügyi alkalmasságira. Ha van érettségid, máris regisztrálhatsz a képzésre. Tanfolyamunk államilag elismert szakképesítést adó képzés, amit 5 hónap alatt elvégezhetsz. Sikeres szakképesítő vizsga esetén államilag elismert tűzvédelmi előadó szakképesítést igazoló bizonyítványt kapsz.

 

Meghoztuk a kedved top 20 tanfolyamunk valamelyikéhez?

Akkor regisztrálj! Folyamatosan bővülő tanfolyami kínálatunkkal igyekszünk minden igényedet kielégíteni. Aktuális tanfolyamaink listáját weboldalunkon megtalálod.

Szeretettel várunk képzéseinken!

 

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések