fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Vállalati pénzügyek tanfolyam

[tba_ribbon]
[tba_icon_list_display]

Képzésszervező elérhetőségei:

Alfa Kapos Kft.

+36305233362

info@tanfolyam.hu

Vállalati pénzügyek tanfolyam

Szeretnéd a vállalkozásod pénzügyi helyzetét profi módon irányítani? Van bevételed, de nem tudod hogyan gazdálkodj vele és melyik területbe forgasd vissza? Ha szeretnéd megtanulni, hogy egy vállalkozásnak hogyan lehet tartaléka, és hogyan lehet elérni a pénzügyi stabilitást, akkor ez a vállalati pénzügyek képzés neked szól!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Vállalati pénzügyek tanfolyam?

Vállalati pénzügyi tanfolyam - Építs profitáló üzletet!

A pénzáramlás, a céges befektetések és kiadások szerves részei egy vállalat működésének. Minden üzlet a pénzügyi stabilitásra vágyik, de legtöbb esetben a vezetők nem tudják, hogy ez hogyan érhető el. Ha vállalkozó vagy, vagy pénzügyi feladatokat látsz el egy cégnél, akkor létfontosságú, hogy megismerd a pénzügyi folyamatok alapjait. A vállalati pénzügyek tanfolyam elvégzésével megtanulhatod hogyan keresd, használd és forgasd meg a céged pénzét. Amennyiben régóta próbálkozol, de még mindig nem sikeres a céged, vagy a cégindítás küszöbén állsz, ez a vállalati pénzügyek képzés segíteni fog neked!

Mik azok a vállalati pénzügyek?

A vállalati pénzügyek közé tartozik minden, ami a pénz be- és kiáramlásával kapcsolatos. A megkeresett pénz menedzselése, a költségek csökkentése, a pénz szétosztása a különböző területek között, a fizetési sávok meghatározása és az adófizetés is ide tartozik. Tehát minden olyan vállalati pénzügyi elem tartozik ide, ami a cég gazdasági helyzetét alakítja.

Egy cég stabil pénzügyi helyzetének alapjai

Az tehát biztos, hogy egy cég pénzügyi helyzetét irányítani kell. De mi alapján? Milyen stratégiát ajánlott alkalmazni? Nézzük az alapokat, amikre építkezni tudsz, ha stabil pénzügyi helyzet kiépítése a célod!

1. Legyen pénz a vállalkozásban

Az első és legfontosabb lépés, hogy rakj pénzt a vállalkozásba! Termékeladás, szolgáltatások, megtakarított pénz - minden ide tartozik, ami pénzt jelent a cégnek.

2. Csinálj költségtervezést

Ha látod, hogy mennyi pénz elérhető a vállalkozásban, tudsz tervezni. Ajánlott átnézni, hogy mennyi a várható kereted havonta és mennyi a kiadásod. (A kiadások számítása külön tudomány, amit a vállalati pénzügyi képzés során elsajátíthatsz!) Tervezd meg a kiadásokat a következő néhány hónapra, hogy tisztán lásd, mennyivel kell növelni a bevételt annak érdekében, hogy ne csak a nullán állj meg, de profitod is legyen!

3. Fektess be

Amennyiben már van felhalmozott pénzed, ne ülj rajta! Egy vállalkozás akkor tud fejlődni, ha az újdonságokat előtérbe helyezi. Legyenek céljaid, gyűjts rá és valósítsd meg! Viszont mindig figyelj arra, hogy ezek a célok profitot hozzanak a cégnek és előbb-utóbb megtérüljenek: pénzben és a vállalkozás fejlődésének tekintetében.vallalati-penzugyek-2

Kinek való a vállalati pénzügyek képzés?

  • Azoknak a KKV tulajdonosoknak, akik szeretnék a vállalkozásuk pénzügyeit átlátni és a lehető legjobban menedzselni azt
  • Azoknak a vezetőknek és pénzügyi szakembereknek, akik szeretnék felfrissíteni tudásukat és naprakész tudásra szert tenni a vállalati pénzügy menedzsment területén
  • Azoknak, akik vállalkozás indítása előtt állnak és a kezdetektől fogva szeretnék kézben tartani a vállalkozások pénzügyi területét
  • Mindenkinek, akit érdekel a vállalati pénzügy menedzsment és gazdálkodás

Egyedi vállalati képzések, személyre szabott csomagajánlatok a naprakész tudásért a The Bright Academynél!

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Pillants bele!

Kíváncsi vagy miről is szól a Vállalati pénzügyek tanfolyam? Most bepillantást nyerhetsz oktatónkkal készült videóba!

Személyes adatok Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot!

*