Sportszervező munkatárs szakképesítés képzés

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sportszervező munkatárs szakképesítés képzés elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

199 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerd meg Sportszervező képzésünket!

Sportszervező képzésünk sikeres elvégzése után képes leszel edzőtáborokat, sportversenyeket, sporthoz és rekreációhoz kapcsolódó rendezvényeket és egyéb sportrendezvényeket szervezni. Ellátod a versenyek előkészítésével, lebonyolításával kapcsolatos feladatokat – ezek például a szakmai egyeztetés, forgatókönyv elkészítése, egészségügyi szolgálat igénylése, közreműködők biztosítása és tevékenységük megszervezése – és az utómunkálatokat. Koordinálod a rendezvénnyel kapcsolatos marketing feladatokat.

A Sportszervező tanfolyam célja olyan szakember képzése, aki a sport legkülönbözőbb területén alkalmazható tudással, megfelelő gyakorlati tapasztalattal kimagasló szakmai teljesítményre képes. Mind a profi sport szervezésének, mind a hobbi sport szervezésének területein fontos szerepet tölt be. Erősíti az adott sport- szervezet szakmai és gazdasági területét, valamint közreműködik az egészséges életmód szemléletének kialakításában, megerősítésében, ami társadalmilag kifejezetten hasznos és értékes.

A sporthoz kapcsolódó szakmák, mint a sportszervező munkatárs, támogatja a magyar sportélet előrelépését. Olyan sportágazati humán erőforrás-fejlesztésre, tudás és szakértelem átadásra összpontosít, amely kulcsszerepet kap a nemzet egészséges testi és lelki fejlődésében. Így közreműködve nemcsak a magyar sport társadalmi, gazdasági és kulturális jövőképének, hanem a mindenkori társadalom életmódjának, életminőségének, egészségtudatos szemléletének alakításában.

Sportszervezőként munkáddal hozzájárulsz sportszervezetek, sportszövetségek szakmai feladatainak ellátásában, működésének biztosításában. Részt veszel a sporttevékenység fejlesztését szolgáló projektek előkészítésében, lebonyolításában. Közreműködsz a tevékenységeddel összefüggő jogi és igazgatási feladatok ellátásában, ezek például egyeztetések, programok, engedélyek, nyilvántartások, jelentések, költségvetés stb.

Miért ne lehetne a hobbid a munkád? Érezd jól magad munka közben is!

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön!

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS A TÁVOKTATÁS GOMBRA!

Sportszervező munkatárs szakképesítés képzés képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.