Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

500 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerd meg Sminkes és szempillaépítő, pedikűr, lábápoló képzésünket!

Amennyiben érettségi bizonyítvány birtokában vagy, és feltétlenül szükséges egy szakmai bizonyítvány megléte, amely feltétele a vállalkozói igazolvány kiváltásának, akkor ezt a képzési formát Neked találtuk ki!

Elméleti és gyakorlati minőségi oktatás, profi mester oktatókkal azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzések nem érdekelnek.

A Sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyam sikeres elvégzése után feladataid közé fog tartozni a vendéged sminkjének elkészítése és a műszempilla építési technikák magas szintű alkalmazása, magas színvonalú esztétikai szolgáltatás végzése.

Mielőtt megalkotod vendéged részére az igényelt sminket, specifikus sminktervet készítesz vendéged igényeit és stílusjegyeit is figyelembe véve. Az előre egyeztetett sminktervet a sminkprofil alapján megalkotod, valamint alkalmazod a különböző szempilla építési technikákat.

Sminkes és szempillaépítőként dolgozhatsz szalonban vagy igény szerint más helyszínen, önállóan vagy csapatban, alkalmazottként vagy vállalkozóként, a megfelelő higiéniai előírások betartása mellett.

Pedikűr, lábápoló tanfolyamunk sikeres elvégzése után képes leszel kézi és kombinált lábápolás végzésére, alapvető körömdíszítésre lábon, eszközök szakszerű használatára, élezésre, hennadíszítésre, illetve japán manikűr-, valamint paraffinos és SPA kezelés alkalmazására.

Az elméleti és gyakorlati képzés során többek között elsajátítod a szolgáltatást megalapozó orvosi ismereteket, átadjuk a lábápoló szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

A Sminkes és szempillaépítő, valamint a Pedikűr, lábápoló tanfolyam egyszerre teljesíthető, mivel a képzések tematikája, órarendje, felépítése ennek a célnak alárendelve lett kialakítva.

A háromféle divatszakma birtokában felkészültebben nézhetsz szembe a kihívásokkal!

Válassz várost, majd küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön.

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Pedikűr, lábápoló tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Spirit Beauty Kft. szervezi.