Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

500 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerd meg Sminkes és szempillaépítő, kézápoló és műkörömépítő képzésünket!

Amennyiben érettségi bizonyítvány birtokában vagy, és feltétlen szükséged van egy szakmai bizonyítványra, amely bizonyítvány feltétele a vállalkozói igazolvány kiváltásának, akkor ezt a képzési formát Neked találtuk ki! Elméleti és gyakorlati minőségi oktatás azok részére, akiket a hosszú évekig tartó, iskolarendszerű képzések nem érdekelnek.

A Sminkes és szempillaépítő szakképesítés tanfolyam sikeres elvégzése után feladataid közé fog tartozni a vendéged sminkjének elkészítése és a műszempilla építési technikák magas szintű alkalmazása.

Mielőtt megalkotod vendéged részére az igényelt sminket, specifikus sminktervet készítesz vendéged igényeit és stílusjegyeit is figyelembe véve. Az előre egyeztetett sminktervet a sminkprofil alapján megalkotod, valamint alkalmazod a különböző szempilla építési technikákat.

Sminkes és szempillaépítőként dolgozhatsz szalonban vagy igény szerint más helyszínen, önállóan vagy csapatban, alkalmazottként vagy vállalkozóként.

Kézápoló és műkörömépítő online képzésünk sikeres elvégzése után képes leszel az összes alapvető műkörömépítési-, és körömdíszítési technika, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzésére, kézápolásra, paraffinos és SPA kezelésre kézen, henna díszítésre, illetve eszközök szakszerű használatára. Továbbá, átadjuk a kézápoló és műkörömépítő szalon kialakításának és működtetésének ismeretét.

Szolgáltatást megalapozó anatómiai, élettani, szakmai, és anyagismeretet sajátítasz el, sokéves tapasztalattal rendelkező profi mester oktatók segítségével. A képzés során egyaránt betekintést nyerhetsz a hagyományos és a legújabb műkörömépítési technikákba!

A Sminkes és szempillaépítő, valamint a Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam egyszerre teljesíthető, mivel a képzések tematikája, órarendje, felépítése ennek a célnak alárendelve lett kialakítva.

A négyféle divatszakma birtokában felkészültebben nézhetsz szembe a kihívásokkal!

Válassz várost, majd küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön.

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés, Kézápoló és műkörömépítő online tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Spirit Beauty Kft. szervezi.