Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást otthonod kényelméből!

Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

120 000 Ft

Képzés típusa:

Online oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

A HUNTER HAWK Kft. nyilvántartásba vételi száma: B/2020/001945

Ismerd meg Pénzügyi ügyintéző képzésünket!

Pénzügyi ügyintéző tanfolyam sikeresen elvégzése után közreműködhetsz a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében és önállóan végezheted az ehhez kapcsolódó részfeladatokat. A vállalkozás valamennyi nyilvántartását vezetni fogod, amely összefügg a pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással. Az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában fogsz közreműködni, és az ehhez kapcsolódó iratanyagokat is kezelni fogod.

Pénzügyi ügyintéző tanfolyam után olyan munkaköri feladataid lesznek, mint a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok, a bankszámlákkal és a házipénztárral kapcsolatos feladatok, az adókötelezettséghez kapcsolódó feladatok, például az adókötelezettségnek elektronikusan eleget tenni. A vállalkozásfinanszírozási feladatokban, a befektetési döntések előkészítésében, pénz- és hitelműveletekkel kapcsolatos ügyintézésben is részt fogsz venni. Napi munkád során irodai szoftvereket fogsz használni, összegyűjtöd az adatokat további feldolgozás céljából, hagyományos és digitális dokumentumokat készítesz, azokat rendszerezed és iratkezelést végzel. Feladataid elvégzéséhez nélkülözhetetlenek az irodai kellékek megfelelő használata.

Pénzügyi ügyintéző végzettségednek köszönhetően az állami és a magánszférában is könnyedén elhelyezkedhetsz pénzintézeteknél, biztosítóknál.

A Pénzügyi ügyintéző tanfolyam az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged lesz, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Pénzügyi ügyintéző online tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Ronga László e.v. szervezi.