fbpx

Smink tanfolyam

Oktató:

Szabó Melinda

[tba_ribbon]
bruttó

39 990 Ft

Egyszeri összeg

[tba_icon_list_display]

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Smink tanfolyam?

Régóta szeretnél megismerkedni a sminkelés alapjaival és álmod egy smink tanfolyam? Imádod nézegetni az online webshopok smink termékeit? Minden újdonságot kipróbálsz? Szeretnél megtanulni a legjobb praktikákat, és 5 perc alatt feldobni egy alap reggeli sminket? Ha szeretnéd elsajátítani a profi smink alapjait, egészen az alapoktól az esküvői sminkig, akkor ez a smink tanfolyam neked szól. A smink tanfolyam elvégzése után, garantáltan nem jelent majd gondot egy gyors reggeli make up, vagy egy profi füstös smink felvitele. Vigyázz, a családban és a barátaid között tuti te leszel, az make up artist, a hobbid pedig akár több is lehet, mint szenvedély. Ez a szakmai tanfolyam az alapoktól indul és lépésről lépésre bemutatja a profi smink technikáit. Kurzusunkban nem pusztán elméleti tudást kapsz, hanem gyakorlati oktató videók is várnak, amelyek bemutatják a smink technikákat. Ha még nem döntötted el, hogy valóban a sminkes szakmában szeretnél dolgozni, esetleg nem szeretnéd lekötni magad egy több hónapos kurzusra, akkor ez smink tanfolyam, a jó megoldás!
Váltsd valóra az álmod és legyen a hobbid a munkád is egyben!

smink-technikak

Miért válaszd a smink tanfolyamot?

A sminket évezredek óta használja az emberiség, mint elsődleges önkifejezési eszköz. Az ősember még virágokból és növényekből nyert ki festékanyagot, és azzal díszítette a testét és az arcát. Nem csak a nők, hanem a férfiak is gyakran öltöztek “harci díszbe” ezzel is kifejezték a családi hierarchián belüli szerepüket. Később az ókori Rómában, púderral fehérítették a bőrüket, szemüket pedig vastagon, szén tartalmú festékkel emelték ki. Gyakran leborotválták az eredeti szemöldöküket, és helyére egy újat rajzoltak. A középkorban továbbra is a fehér bőr volt egyértelműen az elegancia és a tisztaság jele, emellett a társadalmi osztályban betöltött szerepre is utalt. Azok, akiknek fehér volt a bőre, nem a földeken dolgoztak, így gyakran krétával fehérítették a bőrüket. Természetesen azóta a smink szerepe megváltozott, de fontosságából mit sem veszített. Ez az online sminktanfolyam azok számára készült, akik kacérkodnak a sminkes szakmával, de még nem döntötték el valóban nekik való-e.Ha folyamatosan időszűkében vagy, esetleg csak a hét egy bizonyos napján tudsz tanulni, akkor is jó választás az online sminktanfolyam, hiszen itt nincs időkorlát.

 

A tanfolyam a bőrápolási rutin fontosságával kezd, hiszen a szép és egyenletes, egészséges bőrfelszín minden smink alapja.
Tájékoztatást kapsz a cruelty free termékekről, és arról, miért jelentőségteljes a használatuk. A bőrápolási rutin után, megismerkedsz az arc bizonyos részeinek sminkelésével és hangsúlyozásával, legyen az szemöldök, ajak vagy éppen a szemek. A tanfolyam végére a “kezedben lesz a rutin” így készen állsz arra, hogy elkészíts egy igényes esküvői sminket. Gyakorolhatsz a mellékelt face chartokon, vagy éppen vállalkozó szellemű barátnődön vagy családtagon! Készen állsz, hogy elindulj az úton és profi sminkmester váljon belőled?


smink-eszkozok

Kinek ajánljuk a tanfolyamunkat?

 • Szépségápolásban dolgozó szakembereknek, akik szeretnénk kibővíteni a szolgáltatásaikat. 
 • Azoknak, akik imádják a szépségápolást, a sminkelést és a bőrápolást. 
 • Azoknak, akik szeretnének profi sminkessé válni, de még nem döntötték el, hogy valóban nekik való-e a szakma.

 

Szükséges bármilyen előképzettség?

A smink tanfolyam elvégzéséhez, nincs szükséges semmilyen előképzettségre.

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

 • Jó minőségű smink termékekre, ecsetekre, rúzsokra, alapozóra, szemfestékre
 • Egy barátnőre vagy családtagra, akin tudsz majd gyakorolni.
 • Tollra, ceruzára és stabil internetkapcsolatra.

 

Hasonló tanfolyam

Gél lakk alaptanfolyam
Manikűr tanfolyam
Beauty és portré fotós tanfolyam

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 1. Modul
  a. Bemutatkozás
  b. Bevezetés
  c. Sminkelés előtti bőrápolás
  d. Teszt
 2. Modul – Smink technikák
  a. A száj festése
  b. A szemöldök formázása
  c. A szempilla festése
  d. Műszempillák
  e. Az arc formázása
  f. Teszt
 3. Modul – Eszközök és termékek
  a. A megfelelő alapozó kiválasztása
  b. Bőrtípus és alapozó
  c. Sminkeszközök tisztítása
  d. Betegségek esetén hogyan járjunk el?
  e.Milyen eszközöket tartalmazzon a sminktáska?
  f. Milyen sminktermékeket tartalmazzon a sminktáska?
  g. Teszt
 4. Modul – Alap sminkek a gyakorlatban
  a.  Színelmélet
  b.  Nappali smink
  c.  Érett bőr sminkelése
  d. Esküvői smink tudnivalók
  e. Koszorúslányok, örömanyák és a násznép sminkelése
  f. Füstös szemsmink
  g. Parti smink
  h. Különböző korok sminkjei
  i. Gyakorlatok
  j. Érdekességek
  k. Teszt

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Szabó Melinda

Művészeti és építészeti hátteremmel sajátos módon látom és értelmezem az arcot, mint vásznat – ezt a látásmódot oktatom diákjaimnak. Oktatási módszerem egyedi, gyakorlatias, és célirányos, garantálom, hogy Youtubon még nem látott technikákat fogsz tőlem látni. Az elmúlt években a világ legnevesebb külföldi és magyar sminkeseitől tanultam, ebbe a tudásba kapsz betekintést a Smink tanfolyam során. Egyéni órákat tartok online, valamint a stúdiómban is. A cruelty free és vegán professzionális szépségápolás mellett tettem le a voksom évekkel ezelőtt. A hazai szőrme ellenes kampány sminkese is én voltam. Vendégeim között sztárok és neves cégek is megfordulnak. Szabadidőmben sztárokká sminkelem magam, melyet szórakoztató videókkal örökítek meg. Többször szerepeltem már a tévében munkáimnak köszönhetően. Az évek alatt beauty fotóssá is fejlesztettem magam, hiszen a sminket és a hozzá kapcsolódó élményt gyönyörű fotókon tudjuk megőrizni az utókornak. Mindemellett fotózásokon, forgatásokon, esküvőn, céges rendezvényen és különleges alkalmakon gondoskodok a hölgyek és urak tökéletes megjelenéséről.

Ezek is érdekelhetnek:

Ráépülő képzések: