fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Last-minute ajándékötletek karácsonyra

Adunk rögtön 12+1 tippet, hogy mit tudsz néhány kattintással beszerezni, és így az utolsó pillanatban is megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteid számára!

Nyakunkon a Karácsony!

Mai vírusos világunkban nem könnyű még a karácsonyi vásárlást sem összehozni, nem is ajánlott zsúfolt helyekre menni, így jobban tesszük, ha a neten szétnézve próbálunk családtagjainknak, barátainknak kedveskedni.

Ma már nagyon sok cég foglalkozik online ajándékokkal, és már minden valamirevaló cég saját weboldalán tud online rendelést fogadni és teljesíteni.

Partnerünk, a The Bright Academy, többek között online tanfolyamokkal is foglalkozik. Most innen gyűjtöttünk nektek egy csokorra valót.

 

Lássuk a Last-minute lehetőségeket!

1. Kezdjük mindjárt egy alapvetően nőies tanfolyammal. A Gél Lakk Alaptanfolyamhoz ajándék gél lakk készlet jár. Ez már eleve nagyon jó kis ajándék! És ahogy a neve is mutatja ez egy alaptanfolyam, mellyel megtanulhatod az otthoni gél lakkozás alapjait és fortélyait. Ezzel üzletet nem nyithatsz, de a tanfolyam végén certifikátot állítunk ki róla. Ha úgy érzed, hogy ez megadta a kezdő lökést, és azon gondolkozol, hogy üzletet nyitnál, és hivatásszerűen űznéd a műkörmös szakmát, akkor figyelmedbe ajánljuk az OKJ-s Kézápoló és műkörömépítő képzést is, de figyelj a határidőkre, mert az OKJ 2020-as változásai keresztül húzhatják a számításaidat!

Sőt, ha a szépészet a szíved egyik csücske, akkor még sok más tanfolyamot is tanulhatsz nálunk! Ezek közül az OKJ-s képzések, mint pl. a Lábápoló vagy a Szépségtanácsadó, néhány hónaposak, de vannak olyan tanfolyamaink is, melyek csupán egynaposak. Ilyen a műköröm díszítő és a 3 féle műszempilla-építő tanfolyam. Ezeken megtanulhatod az alapvető technikákat és különböző fortélyokat is elárulunk.

2. Sokan stresszként élik meg a karácsonyi vásárlást is. Ráadásul egyébként is nehéz időszakot élünk, fontos, hogy a stresszt pozitívan éljük meg. Vagy ha ez nem is sikerül egészen, akkor se engedjük, hogy lenyomjon bennünket. Ehhez ajánlunk egy nagyon jó tanfolyamot, mégpedig a stresszkezelés tréninget. Ha te is úgy érzed, hogy jó lenne kicsit kiszakadni a mókuskerékből, és pozitívabban megélni az életedet, akkor tegyél egy próbát! Hidd el, hogy mind fizikailag, mind szellemileg felszabadultabbá fogsz válni, ezáltal a családi életedben és a munkádban is hatékonyabbá válhatsz.

3. A stresszkezelés másik nagy ütőkártyája a relaxáció és a meditáció gyakorlása. A magunk felé fordulás, a magunkkal törődés, az, hogy tudatosan kikapcsoljuk az agyunkat, hihetetlen nyugalommal tud elárasztani. A Relaxációs technikák és meditációs gyakorlatok tanfolyamon ezt segítünk elsajátítani, az otthonodban, a saját időbeosztásod szerint. Ha valamire mindenképp kell időt szakítanod, akkor az ez. Ahhoz, hogy megszabadulj a szorongástól, a megfelelési kényszertől, hogy ne csak a Karácsony, hanem a mindennapjaid is kiegyensúlyozottak legyenek, ez garantáltan a segítségedre lesz.

4. És ha már Karácsony, akkor sajnos a konfliktusoktól sem tekinthetünk el. Nagyon sok családnál a Szeretet Ünnepe nem feltétlenül alakul úgy, ahogy szeretnék. Parázs viták, veszekedések alakulnak ki, akár semmiségek miatt is. Hiszen évvége van, mindenki fáradt, az ünnepi készülődés sem egyszerű, sok feladattal jár, és emiatt egy szikra is elég, hogy kipattanjon egy veszekedés. Előzzük ezt meg! A konfliktus kezelés tréning pontosan ezért jött létre! Nincs olyan család, ahol ne lenne erre szüksége. És ez nemcsak most lesz jó hatással Rátok, ezt a tudást bármikor tudjátok hasznosítani!

5. Ha úgy érzed, hogy kiírnád magadból az érzelmeidet, vagy van egy téma, amiről úgy érzed, hogy rengeteg hasznos dolgot meg tudnál osztani, de nem tudod, hogyan vágj bele, akkor mi ebben is a segítségedre leszünk! A Kreatív írás tanfolyam pontosan erre való. Megtanítunk, hogy blogolj úgy, hogy az írásodat el akarják olvasni, és ne forduljanak vissza az oldaladról néhány másodperc után. Ötleteket, tippeket adunk, megmutatjuk, hogyan válhatsz érdekessé az olvasóid számára!  Mi az, amire figyelned kell, és mindezt hogyan is kell úgy tálalnod, hogy a következő bejegyzésedet már várják, keressék, mert el akarják olvasni.

6. Ha mindezek hidegen hagytak, és te inkább a számítástechnika iránt érdeklődsz, akkor is vannak ötleteink! Kezdjük például egy Ms Excel tanfolyammal. Ma már nincs olyan irodai munka, ahol ne lenne szükség Excel tudásra. De ha nem is dolgozol irodában, akkor is nagy segítségedre lehet, hiszen például a bevételeidet és a kiadásaidat is vezetheted vele. Vagy ha vállalkozó vagy, akkor ezen felül kimutatásokat, statisztikákat, akár diagramokat is készíthetsz vele. Szintén online megtanulható, csak számítógépre és internetre lesz szükséged ehhez.

7. Ha maradunk a számítástechnikánál, akkor mutatjuk a vágószakma előszobáját! Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam kezdőknek egy átfogó tudást nyújtó online képzés. Úgy gondoljuk, hogy akit érdekel a téma, annak az Adobe-t nem kell bemutatni, hiszen rengeteg kreatív szoftverrel vannak a segítségünkre. Az Adobe Premiere Pro egy videószerkesztő, -vágó program, amely leginkább hobbi jellegű tevékenységekre alkalmas, és arra, hogy megalapozd a tudásodat, ha tovább szeretnél lépni a vágó szakma irányába. Mivel hiányszakma, ezért nyilván jól fizető is, érdemes emiatt is belevágni!

8. Maradjunk még mindig a számítógépes munkáknál. Ha az minden vágyad, hogy a világ bármely részéről dolgozhass, annak, akinek te akarsz, és te határozd meg a munkádat, az időbeosztásodat, akkor boldogan javasoltjuk a virtuális asszisztens képzést. Tudnod kell, hogy ez egyáltalán nem csak nőknek szól. Még nem elég elterjedt, de aki él vele, és alkalmaz virtuális asszisztenst, az csak ódákat tud zengeni róla. Hiszen nincs szabadságolás, irodabérlés, munkaeszköz biztosítás, bérelszámolás, és még sorolhatnánk. Ha részletesebben is érdekel ez a nem mindennapi szakma, akkor olvasd el a Minden, amit a virtuális asszisztensek munkájáról tudni érdemes című blog bejegyzésünket is!

9. A virtuális asszisztensi szakmához, a konfliktus- és stresszkezeléshez is szorosan kapcsolódik az Asszertív kommunikáció tréning. Tudod, egyáltalán mit is jelent? Legegyszerűbben megfogalmazva: a saját érdekeid érvényesítése úgy, hogy a másik fél érdekeit is figyelembe veszed, azaz mindenki nyer, win-win. Egy virtuális asszisztensnek meg kell határoznia, hogy mi az, amit vállal, és mi az, amit nem, eközben az érdekeknek találkozniuk kell, különben nincs munka. Az asszertív kommunikáció segít, hogy határozott légy, de ne sértsd meg a másikat. Ne felejtsd, hogy magadat kell érvényesítened úgy, hogy mindenki jól járjon.

10. A saját érdekeid érvényesítése akkor is fontos, ha az idővel nem boldogulsz. Nagyon sokan vannak, akik örökös időhiányban szenvednek, pedig csak jó időgazdálkodásra lenne szükségük. Különösen igaz ez most, hogy nagyon sokan kerültek akaratuk ellenére is Home Office-ba. Az új helyzettel nem mindenki tud rögtön megbarátkozni, nem mindenki tudja jól kezelni, így aztán elúszik az idővel, így a munkával, és az otthoni teendőkkel is. Ahhoz, hogy ezt ki tudd küszöbölni, és harmonikus életet tudj élni, szükséged van időgazdálkodásra. Az Időgazdálkodás tréning – hatékonyság Home Office-ban című tanfolyamunk során mindent megtanulhatsz, és aztán jól fogod tudni alkalmazni is!

11. Forduljunk egy kicsit a környezetvédelem, a környezettudatosság felé is! A Környezettudatos nevelés, klímatudatos életmód coach tanfolyammal elsősorban a gyerekek felé fordulhatsz. Hiszen ahhoz, hogy a környezetünkben végbemenő rombolást visszaszorítsuk, meg tudjuk oldani, a gyermekeinknek már környezettudatosan kell nevelkedniük, felnőniük, hogy tudják és alkalmazzák azokat a technikákat, amikkel meg tudják védeni a bolygót, és egy élhetőbb világot tudnak teremteni maguknak.  A környezettudatosság sajnos még nem eléggé elterjed, pedig mindannyiunk érdeke, hogy egyre többet tegyünk a környezetünkért.

12. A környezettudatosság egyik fő eleme, hogy megpróbálunk a lehető leghulladékmentesebben élni. Az Ingyenes Zero Waste útmutató erre kínál lehetőséget. Persze a teljes hulladékmentességet csak nagyon kevesek képesek elérni, de törekedni kell rá! Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent lehet másként csinálni, és a legtöbb esetben csak egy kicsit kell változtatnod a szokásaidon vagy az életviteleden, és máris rengeteget tettél a Földért.

+1 S ha már az első ajánlatuk a Gél lakk alaptanfolyam volt, akkor így a lista végére mutatunk egy kapcsolódó képzést is, hiszen együtt még értékesebb! Ha úgy gondolod, hogy belevágsz az OKJ-s körmös képzésbe, és üzletet nyitnál, akkor ahhoz, hogy megismerjenek és legyenek vendégeid, marketing tudásra is szükséged lesz. Ehhez létrehoztunk egy speciális képzést, a Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyamot. Ezzel a saját kezedbe veheted az irányítást, nem kell marketing szakembert megbíznod súlyos pénzekért. Tanuld meg és alkalmazd! Ennyire egyszerű!

 

Karácsonyra fel!

Úgy gondoljuk, igazán nagy segítséget adtunk ezekkel a tippekkel, és így már nem kell stresszelned a karácsonyi ajándék ötleteken, hiszen látod, hogy az utolsó pillanatban is minden megoldható!

Képzeld csak el: Ahogy átadod az ajándékokat, egy új világot nyithatsz meg az ajándékozottaidnak. Hiszen vannak olyan tanfolyamok, melyekkel csak a lelkünket simogathatjuk, és a 2 ünnep közötti pihenést segíthetjük elő, de hatására akár egy következő, még komolyabb tanfolyamba is bele fogunk vágni. És vannak olyanok is, melyeket elvégezve egy életre megváltoztathatjuk az életünket, az életformánkat és sokkal jobban oda fogunk figyelni a környezetünkre. Vagy tanulhatunk olyat, amivel aztán egy egészen új karriert kezdhetünk felépíteni, akár úgy is, hogy kilépünk a jól megszokott komfortzónánkból, és egy egészen más életbe kezdünk. Néhány tanfolyam és megvalósíthatjuk az álmainkat!

És ha ez még nem lenne elég, a legjobb, hogy egy vagy több jól kiválasztott tanfolyammal akár egy jó újévi fogadalmat is adhatsz a szeretted kezébe! Gondolj csak bele: lehet, hogy régi dédelgetett vágya egy olyan tanfolyam, amit ha elvégez, akkor otthonról is dolgozhat, vagy végre kiélheti a kreativitását, vagy megtalálja azt, ami a legközelebb áll hozzá! És te ezt megadhatod neki!

Ráadásul ez a lista csak kis töredéke az online képzéseknek, amiket nyugodt szívvel kiválaszthatsz és adhatsz ajándékba! Most, hogy hamarosan megszűnik az OKJ, még nagyobb jogosultsága van az online képzéseknek.

Kattints, rendelj, szabadulj fel a vásárlási stressz alól, és tedd boldoggá a családodat és a barátaidat, Karácsonykor és bármikor az év folyamán! Ajándékozz tudást!

Forrás: The Bright Academy
Képek: Unsplash

Matics Kata

További bejegyzések