fbpx

Innovatív HR menedzser tanfolyam

[tba_ribbon]
[tba_icon_list_display]

Innovatív HR képzés

Ha érdekel a HR menedzsment és szeretnéd elsajátítani az innovatív HR alapjait, akkor jó helyen jársz! Az online HR menedzser képzés során megértheted az innovatív vezetés elemeit és megtanulhatod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból HR szakemberként. Készen állsz egy lépéssel közelebb kerülni a céljaidhoz? Kezdjünk neki!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Innovatív HR menedzser tanfolyam?

Modul 1. Megtartás, munkavállalói élmény, wellbeing a gyakorlatban

Modul 2. Mesterséges intelligencia a HR-ben

Modul 3. Employer branding innováció

Modul 4. A toborzás, kiválasztás, javadalmazás legjobb gyakorlatai a munkahelyeken

Modul 5. A legjobb onboarding – az új munkavállaló integrációját szolgáló megoldások

Modul 6. Szervezeti megoldások – milyen jó gyakorlatot hívott életre a pandémia?

Modul 7. Szervezeti struktúra kialakítása

Modul 8. Digitalizált HR megoldások

Modul 9. HR és a social media

Modul 10. Erőforrás az innovációra

HR tanfolyam - Minden a HR szakmáról, egy helyen

Kiválasztási folyamatok, munkavállalói problémák kezelése, fizetéssel kapcsolatos ügyintézés: általában ezek jutnak az emberek eszébe a HR szó hallatán. De ez a szakma ennél sokkal több! Fedezd fel, hogy mi is pontosan az innovatív HR jelentése és milyen lehetőségeket kínál egy cég számára az előremutató stratégiák alkalmazása a HR területén 2022-ben!

Mi az a HR menedzsment?

A HR az angol human resoruces management megfelelője, ami nem csak nemzetközi viszonylatban fontos része a vállalati folyamatoknak. Nézzük meg, hogy mit is jelent ez az üzleti életben! A HR menedzsment a humán erőforrás rövidítése, ami a cég szervezeti berendezkedésére, a dolgozók irányítására és teljesítményük növelésére és a vállalati kultúra kialakítására utal. A HR biztosítja, hogy az adott munkahely egy szerethető hely legyen a munkavállalók számára, illetve, hogy a megfelelő emberek kerüljenek kiválasztásra, ami segíti a cég eredményességét és sikerességét.

Mit csinál egy HR-es?

A HR, azaz a humán erőforrás menedzserek feladata a céges kultúra megalapozása, a belső működés kialakítása, az emberek képességeinek fejlesztési folyamatai és a toborzás, kiválasztás is. Felügyelik és megszervezik az új munkatársak toborzását, interjúzását és felvételét, valamint a meglévő munkatársak képzését. Az emberi erőforrás menedzserek fontos szerepet játszanak a stratégia tervezésben, és összekötőként szolgálnak az adminisztratív személyzet és az alkalmazottak között.

Hogy néz ki egy HR-es napja?

  • Részt vesz a toborzási és kiválasztási feladatok lebonyolításában

  • Folyamatosan növeli a csapat teljesítményét a különböző szakmai képzések és továbbképzések beiktatásával, a motivációs tréningekkel és a juttatási rendszer optimalizálásával

  • Feladata a kapcsolattartás a dolgozók és a vezető csapat között

Innovatív HR megoldások

Azt már látjuk, hogy mit csinál egy HR generalista a mindennapokban. De miben különböznek az innovatív HR folyamatok a szokásos emberi erőforrás menedzsmenttől? Ahogy azt a neve is mutatja, az innovatív HR az újításokra, a fejlődésre, a haladásra fókuszál és ezeknek megfelelő módszereket, technológiákat és rendszereket alkalmaz.

Mi tartozik az innovatív HR-hez?

Az innovatív HR a stratégia tervezés során nem csak a piaci igényeket, de a személyes célokat is figyelembe veszi. Ide tartozik a munkahelyi masszázs bevezetése, a sport támogatása, a közösségi oldalak használata a vállalati kommunikáció fejlesztése céljából, vagy a béren kívüli juttatások biztosítása. Az innovatív HR technikákat alkalmazó szakember tehát felelős azért, hogy a munkahely egy olyan bázis legyen, ahol a dolgozók a munka elvégzése mellett részesülhetnek egyéni juttatásokból. Ez jó hangulatot teremt és nagyban hozzájárul a motivációhoz, a teljesítmény növeléséhez és a hűséghez is.

Hogyan lehet ezeket a módszereket bevezetni?

Egy HR-es minden esetben a cég méretét, erőforrásait, céljait vizsgálja meg először. Ezekre építve lehet kialakítani a cég egyéni innovatív stratégiáját, ami leginkább tükrözi a cég irányát és megegyezik a munkavállalók igényeivel. Egy olyan vállalkozás esetében például, ahol mindenki otthonról dolgozik, érdemes bevezetni olyan online platformok használatát, amik segítik a kommunikációt. Ugyanakkor az az irodai környezet, ahol hosszú órákat töltenek a dolgozók a számítógép előtt, valószínűleg értékelni fogja a heti masszázskupont. Az innovatív HR-nél nincs jó, vagy rossz technika. A legfontosabb az, hogy a bevezetett módszerek alkalmazkodjanak a szervezeti kultúrához és az üzleti célokhoz is.

Miért tanulj nálunk?

Készen állsz arra, hogy beleásd magad a HR rejtelmeibe és megtanuld a szakma legfontosabb elemeit, módszereit és technikáit? Összegyűjtöttük neked, hogy mire számíthatsz, ha jelentkezel az innovatív HR menedzser képzésünkre!

Kényelmes, rugalmas: Rólad szól!

A HR menedzser tanfolyamunk online rendszer alapján zajlik, így ott és akkor tanulhatsz, amikor neked a legalkalmasabb. Kényelmesen haladhatsz a tananyaggal akár hétvégén, munka után, vagy reggeltől estig - ezért a képzési idő hossza is attól függ, hogy milyen tempóban szeretnél haladni a tananyag elsajátításával.

Szakértők tanítanak

A tanfolyamon a szakma legjobbjaitól tanulhatsz, akik az általános HR elméletek mellett megtanítanak a stratégiai gondolkodásra, és az innovatív HR metódusokra is. Tanáraink olyan szakemberek, akik sok év vállalati tapasztalattal rendelkeznek és minden felhalmozott tudásukat örömmel osztják meg veled!

Gyakorlati tudás

Bonyolult olvasmányok, több száz oldalas tankönyvek, magolás a vizsgákra? Nálunk ezektől nem kell félned! Gyakorlati képzésen várunk, ahol a hangsúly a valós helyzeteken és a használható tudáson van! A szükséges tananyagot esettanulmányokon és érdekes példákon keresztül tudod elsajátítani, hogy azokat rögtön a tanfolyam elvégzése után alkalmazni tudd!

Kinek ajánljuk az innovatív HR menedzser tanfolyamot?

Ha érdekel a HR szakma és szívesen dolgoznál ezen a területen, hogy ellásd egy vállalat HR feladatait, akkor itt az idő, hogy belevágj! És hogy kinek való ez a képzés?

  • Azoknak a szakmabelieknek, akik szeretnék bővíteni tudásukat az innovatív HR fogalmával és annak módszereivel

  • Azoknak, akik szeretnének innovatív módszereket elsajátítani, hogy kiváló HR manager válhasson belőlük

  • Azoknak, akik karrierváltás előtt állnak és egy olyan szakmában szeretnének elhelyezkedni, ahol emberekkel dolgozhatnak

  • Azoknak, akiket érdekel a innovatív HR management és a megszerzett tudást a saját céges kultúrájukban, belső működésük optimalizálása céljából szeretnék alkalmazni

Az innovatív HR menedzser tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a képzés indulásáról!

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
400 000 HUF
700 000 HUF
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Pillants bele!

Szívesen megnéznéd miről is szól az Innovatív HR képzés? Pillants bele oktatónkkal készült videóba!

Képzési adatok

A választott képzés Innovatív HR menedzser tanfolyam

Csoport(ok) *

Személyes adatok Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot!

*