ChatGPT tanfolyam

Jelentkezz most!

Szerezz új tudást rövid idő alatt!

ChatGPT tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

30 000 Ft

Képzés típusa:

Online oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

nincs

Ismerkedj meg a ChatGPT tanfolyamunkkal!

Hogyan kell kérdezni a ChatGPT-től ahhoz, hogy hasznos, praktikus, értelmes választ kapj? Tanuld meg, hogyan adj neki megfelelő parancsokat! Hozd ki belőle a legtöbbet! Gyorsítsd fel a munkádat vagy a tanulást, fordíts szövegeket vagy egyszerűen csak légy kíváncsi, mi mindent tud! Kamatoztasd az életed bármely részén a mesterséges intelligencia tudását.

Mi az a ChatGPT?

A ChatGPT az OpenAI nevű cég mesterséges intelligencia rendszere, amely képes párbeszéd jelleggel megválaszolni összetett kérdéseket. Teljesen automatizált chatbot, melyet bármikor használhatsz.

A ChatGPT nevű mesterséges intelligenciával (MI) működő chatbot természetes nyelvfeldolgozó (NLP) algoritmusokat használ valós időben a felhasználó által feltett kérdések értelmezésére és értelmes válaszok generálására.

Mire használható a ChatGPT?

Gyakorlatilag nincsenek határok. A mesterséges intelligencia folyamatosan tanul, bármire képes válaszolni, és csak rajtad múlik, hogy ki tudod-e hozni belőle a legtöbbet. Adj neki megfelelő parancsot, és máris ezernyi használható tudást nyersz a segítségével.

Néhány terület, ahol a ChatGPT ismeretei hasznosíthatók

 • például iskolai dolgozatok,

 • szöveges matematikai feladványok megoldása

 • szövegírás

 • bármely nyelvű szöveg fordítása, bemásolás után

 • szövegek összefoglalása, lényeg kiemelése

 • programok készítése, vagy ellenőrzése

 • ötletek gyűjtése különböző témákhoz

 • marketingszövegek, címadás készítése

 • akár vers-, forgatókönyvírás

 • receptek, diéták összeállítása

Gyakorlatilag végtelen ez a lista, hiszen a ChatGPT folyamatosan tanul. Nincs olyan terület, ami a ChatGPT segítségével ne bővíthetnéd a tudásod, vagy gyorsíthatnád fel a munkádat. Érdemes ezeket végiggondolni és használni.

Ezek alapján milyen változás várható a ChatGPT-vel a következő hónapokban?

Érdemes továbbra is nagyon odafigyelni a ChatGPT-re, mert a teljesítménye folyamatosan javulni fog.

A modell képességének növelése folyamatos cél. Lehetséges a nem szöveges parancsok megértése és figyelembe vétele is, ez annyit jelent, hogy a nyelvi modellek képesek lehetnek megérteni a látványt vagy a hangokat is.

ChatGPT és a hozzá kapcsolódó nyelvi modellek várhatóan még hatalmas fejlődésen fognak átesni, amelyet a világ minden tájékán vágyakozva várunk.ChatGPT

Kiknek ajánljuk a kezdő online tanfolyam elvégzését?

Ez az online képzés azoknak szól, akik kezdőtől középszintűig szeretnének elsajátítani a ChatGPT-t használatát.

Lehetsz marketinges, szövegíró, tanár, diák, grafikus, vezető, ... Dolgozz bármilyen területen, legyen szó az élet bármely területéről, biztos, hogy hasznát tudod venni a mesterséges intelligencia tudásának. A ChatGPT kihagyhatatlan.

A mesterséges intelligencia tudása nemcsak marketingeseknek

Felgyorsult a világ, és az AI terjedésével az iram megsokszorozódik. Néhány perc is elég lehet ahhoz, hogy gyors és folyamatos változásnak, fejlődésnek lehessünk tanúi.

Alkalmazkodj, hogy fennmaradj. Neked is elérhető a tanfolyam. A kurzus mindössze 6 órát vesz igénybe.

Miről szól a képzés?

A mindössze 6 órás kurzus elsősorban kezdőknek szól. Az online oktatás folyamán a ChatGPT mesterséges intelligencián alapuló technológia megismerése az elsődleges cél.

Hasonlóan az embertársainkkal való megbeszéléshez, a ChatGPT segítségével interaktív párbeszédeket folytathatunk.

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozzuk a ChatGPT-ből, jól kell tudni használni. A képzés legfőbb célja, hogy megismertesse a felületet, ötleteket adjon a használatára. Ezáltal a munkaterületükön folyó munkába kapcsoláshoz. Ezekkel az ismeretekkel a feladataidat rövidebb idő alatt teljesítheted.

Ha nem jól kérdezel, nem lesz megfelelő a válasz sem. Ezért meg fogod ismerni a kapcsolódó parancsok pontos megfogalmazásának lehetőségeit. Azaz: mely konkrét szó vagy kifejezés az, amit együtt vagy külön be kell építeni a parancsba ahhoz, hogy a ChatGPT az adott kérdésre jól használható feleletet adjon.

Miért vágj bele a ChatGPT tanfolyamba?

A ChatGPT egy természetes nyelvi modell. A ChatGPT megjelenése és egyre nagyobb, mindennapi használata előremutató lesz, a fejlődés nem áll meg, egyre újabb és újabb modellek fognak megjelenni. Tartsd a lépést!

Miért válassz minket?

 • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
 • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
 • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
 • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
 • - szakképzett, segítőkész oktatók
 • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

ChatGPT tanfolyam képzésünket Alfa Kapos Képző Központ Kft. partnerünk szervezi.