Barista tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást rövid idő alatt!

Barista tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

90 000 Ft

Képzés típusa:

Tantermi oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

nincs

Ismerd meg Barista tanfolyamunkat!

Barista tanfolyamunk sikeres elvégzése után, magabiztosan fogsz tudni dolgozni akár egy forgalmas kávéházban is. Ismerni fogod a kávé útját. A szüreteléstől kezdve, tisztában leszel a kávékészítés teljes folyamatával. Tudni fogod annak tárolását, a pörkölés módjait és folyamatát, a darálás módszereit, a kávé megfelelő tömörítését.

A kávékészítő és felszolgáló – azaz barista – olyan személy, aki espresso és egyéb kávék elkészítésével és felszolgálásával foglalkozik. Feladata a kávékészítéshez szükséges barista eszközök, berendezések, különféle barista kellékek ismerete és szakszerű használata, különböző kávéfajták, illetve különleges kávék elkészítése, a vendégek igényeinek felmérése és kiszolgálása. Tudnia kell a vendég ízlését figyelembe véve megfelelő kávét ajánlani.

Az elméleti és gyakorlati tanfolyamot elsősorban azok számára ajánljuk, akik barista pályára készülnek. Illetve, akkor is érdemes a képzést elvégezned, ha a kávé szerelmeseként bővítenéd ismereteidet, vagy csak szeretteidnek szeretnél igazán finom kávét készíteni.

A tanfolyam elvégzését akkor javasoljuk, ha te nem csak egy szimpla koffeines italként gondolsz a kávéra. A tanfolyam végén hallgatóink a képzés követelményeinek elsajátításáról házivizsga keretében adnak számot, mely írásbeli tesztfeladat megoldás és tétel szerinti kávé elkészítése lesz. Sikeres házivizsga esetén magyar-angol nyelvű barista tanúsítvány kerül kiállításra, hogy akár külföldön is elhelyezkedhess.

Egy tanfolyam a tökéletes kávé élményért. Kóstolj bele a baristák világába! Sajátítsd el a kávékészítés csodálatos tudományát!

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön!

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

Barista tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.