Adó ügyintéző tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást otthonod kényelméből!

Részletekben is fizethetsz!

Adó ügyintéző tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

120 000 Ft

Képzés típusa:

Online oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

A HUNTER HAWK Kft. nyilvántartásba vételi száma: B/2020/001945

Ismerd meg Adó ügyintéző képzésünket!

Adó ügyintéző tanfolyam sikeres elvégzése után a fő feladatod a vállalkozások és az adóhatóságok adóval kapcsolatos ügyeinek lebonyolításában való közreműködés lesz, alkalmazva a hatályos adótörvényeket.

Köre fogsz működni a költségvetési tervezéshez kapcsolódó feladatokban, valamint államháztartási területen a gazdálkodási problémák felismerésében, megfogalmazásában. Részt fogsz venni a kincstári és egyéb szakmai bizonylatok elkészítésében, illetve feldolgozásában, valamint a pénzügyi, szervezési, irányítási rendszer működtetésében. Feladatod lesz a költségvetés törvénytervezete, illetve a költségvetési rendelet-tervezet, az elemi költségvetés, az éves költségvetési beszámoló, évközi államháztartási adatszolgáltatások. Például a Kincstár és az irányító szerv felé a költségvetési jelentések, mérlegjelentések elkészítése és beküldése. A pénzügyi, számviteli, hatósági feladataid teljes körű adminisztrációját, a kapcsolódó tevékenységek részleges adminisztrációját elvégzed és elkészíted a kapcsolódó dokumentumokat. Segíted a belső és külső ellenőrök munkáját.

Adó ügyintéző munkád folyamán át kell látnod és érvényesítened az egyes adóhatóságok hatáskörét, illetékességét, működését, szervezetét. Az adóbevallással kapcsolatos teendőket elvégzed, az adózással, járulékokkal kapcsolatos nyilvántartásokat vezeted, az adózással kapcsolatos információkat gyűjtöd és nyilvántartod. Adatokat szolgáltatsz, előkészíted ellenőrzésre, és közreműködsz az ellenőrzésben. Az adókötelezettségnek elektronikusan teszel eleget teszel. A közigazgatási eljárás és az adóigazgatás szabályait alkalmazod. Ügyfeledet felvilágosítod az adózással kapcsolatos tennivalókról, az adóbevallások teljesítéséhez segítséget nyújtasz, előkészíted a hatósági intézkedéseket és közreműködsz a hatósági eljárások lefolytatásában. Az ellenőrzéseken és a végrehajtási eljárásban munkakörödnek megfelelően veszel részt. Adatgyűjtést végzel. A munkádhoz alkalmazandó szoftvereket megfelelő szinten ismered és használod. Hagyományos és digitális dokumentumokat készítesz, azokat rendszerezed, és iratkezelést végzel.

Adó ügyintéző végzettségednek köszönhetően önkormányzatoknál és kormányhivatalokban könnyedén elhelyezkedhetsz.

Az Adó ügyintéző tanfolyam az ország egész területéről elérhető, így lehetőséged lesz, hogy saját igényeid szerint végezd tanulmányaidat.

Miért válassz minket?

  • - több, mint 22 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - garantáltan gyors és kedves ügyfélszolgálat
  • - több, mint 100.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - magyar, családi vállalkozás
  • - folyamatos extra kedvezmények a jelenlegi és a végzett hallgatóinknak
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések
  • - részletfizetési lehetőség

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS AZ ONLINE GOMBRA!

Adó ügyintéző tanfolyam képzésünket Ronga László e.v. partnerünk szervezi.