fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Nincs kedved szilveszteri buliba menni? Készülj fel a következő évre!

Nincs kedved hozzá? Akkor nem kell, hogy kötelességből szilveszteri buliba menj! Mi ajánlunk helyette egy sokkal hasznosabb és talán az egész életedet megváltoztató elfoglaltságot.

 

Számos klassz dolgot csinálhatsz a szilveszteri buli helyett

A szilveszter sokaknak egyet jelent a másnap hajnalig tartó táncolással, pezsgőzéssel. Miért ne hagyhatnád ki a szilveszteri bulizást? Miért is kéne parancsszóra kirúgni a hámból? Ne kényszerítsen rá a társadalmi nyomás. Általában úgyis az a törvényszerű, hogy az előre megtervezett bulik valahogy sosem sikerülnek olyan jól. Ugye Te is tapasztaltad már?

Tizenévesen még minden alkalmat megragadtunk egy kis ereszd el a hajamhoz, de felnőttként már nem minden áron vágyunk a vele járó fejfájásos és félig átaludt másnapra.

Csak hozzáállás kérdése és otthon is ugyanolyan jól tudod magad érezni. Összeszedtünk számodra néhány ötletet, hogy klassz legyen a szilveszter estéd:

  • Legyél jó fej és vállald el olyan barátod, rokonod kedvenc háziállatára vigyázását, aki erre az alkalomra a bulit választaná. Meglátod, nagyon hálás lesz majd érte ismerősöd, a kis kedvenc pedig óriási szeretettel tölt majd fel.
  • Ugyanez a helyzet, ha kisgyerekes jóbarátod szeretne kicsapni a hámból. Vállald el, hogy erre az éjszakára te figyelsz a gyerkőcre. Ha jóban vagytok a kicsivel, jó sok vidám percet okoztok majd egymásnak.
  • Varázsolj magadnak otthoni wellness-t. Miért ne szólhatna ez az este saját magad kényeztetéséről? Tegyél fel arc-, és hajpakolást, vegyél egy forró fürdőt sok-sok fürdőhabbal. Nem csak a testedet, a lelkedet is újratölti ez a pár óra.
  • Tarts film, vagy sorozat maratont, persze egy jó adag popcornnal és a kedvenc alkoholos italoddal a kezedben. Illetve, a forró csoki is megengedett. Bújj egy kényelmes pizsibe és ereszd ki a gőzt!

 

Az életedet megváltoztató tanulás

Az előbbiekben felsorolt dolgokat is választhatod december utolsó estéjére, de ha sikeres akarsz lenni és életedet új irányba szeretnéd terelni, akkor összegezd az életedben eddig történteket és gondold át a jövődet! Az év vége tökéletes alkalom erre.

Nem vagy elégedett a jelenlegi munkahelyeddel? Úgy érzed, már sok-sok éve annak, hogy nem megfelelő helyen dolgozol? Miért nem kezdesz olyan hivatásba, amit örömmel csinálnál? Gondold végig, hogy mivel szeretsz foglalkozni és járj utána, hogy milyen végzettség szükséges hozzá. Lehet, hogy nem is gondolnád, de egy néhány hónapos tanfolyam alatt sikeresen elsajátítható.

Szereted jelenlegi szakmád? Miért nem szerzel még egyet, hogy mindig stabil lábakon állhass? Ha az egyikre esetleg már nem lesz akkora kereslet, még mindig ott lesz a másik a tarsolyodban.

Tedd az életed és céljaid újraértelmezésével emlékezetessé az év utolsó napját!

 

Mégis milyen hivatást válasszak?

Változtatnál a szakmádon, de nem tudod merre tovább? Nem tudod melyek azok a szakmák, amikkel talán több pénzt is tudnál keresni? Felsőfokú végzettség nélkül is rengeteg választási lehetőséged van, hogy olyan hivatásba kezdhess, amiért nem kell évekre visszaülnöd az iskolapadba.

Az a feltételezés ma már egyáltalán nem állja meg a helyét, hogy csak diplomával rendelkezve kereshetsz jól. Manapság sok szakma létezik, amit könnyen és gyorsan elsajátíthatsz és diploma nélkül is minden nehézség nélkül tudsz érvényesülni. Rengeteg lehetőség áll akkor is előtted, ha nem rendelkezel vele. Sőt, akár így is tudsz a legjobban fizető szakmák között válogatni.

Amikor kiválasztod, hogy mit szeretnél tanulni, nagyon fontos, akár egész életedre kiható döntést hozol. Éppen ezért számos szempontot számításba kell venned. Mégis, sokaknál talán a legmérvadóbb a biztos megélhetés figyelembevétele.

 

Különböző formában megvalósuló képzések, Neked csak választani kell

Mindenféle kategóriából válogatva felsorolunk néhány olyan szakmát, melyek nem követelik meg a diploma meglétét. Próbáltunk olyan tanfolyamokat hozni Neked, melyek elvégzésével biztos megélhetést nyújtó szakmában tudsz majd elhelyezkedni.

A Te feladatod, hogy a tanulásban legyél kitartó és elhivatott!

 

Tantermi képzések

A klasszikus tananyagátadási módszer. Sok oktató, illetve hallgató még mindig ragaszkodik hozzá, mert ők előnyben részesítik a közvetlen, személyes találkozást.

Ilyen képzésünk például az egyik legsikeresebb szépségápolási tanfolyam, a Kézápoló és műkörömépítő képzés. Mindig van a kézápolók és műkörömépítők szolgáltatására kereslet. Akik a tanfolyam végén sikeres vizsgát tesznek, a kézápoló és műkörömépítő bizonyítványuk – ami előfeltétele a műkörmös szakmának – mellé névre szóló műkörömépítő tanúsítványt is kapnak, amit aztán kitehetnek műkörmös szalonjuk falára.

Nemcsak Budapesten, hanem az ország számos nagyvárosában elérhetők tantermi formában megvalósuló tanfolyamaink.

 

Távoktatásos képzések

Nagyrészt önállóan sajátítod el az elektronikus formában kapott tananyagot. Ha kérdésed merül fel, nyugodtan az oktatódhoz fordulhatsz, aki szívesen segítségedre lesz. Ha képes vagy jól beosztani az idődet, és önállóan tanulni az általunk biztosított tananyagból, de kontaktórákon is szeretnél részt venni, emellett pedig szívesen fogadod az e-learning támogatást, akkor bátran ajánljuk neked a távoktatásos formát.

Az új típusú szakképesítések mindegyike nálunk távoktatásos képzés. Jó hír, hogy ezekhez mind igénybe veheted a Képzési Hitelt, ha rendelkezel az előírt feltételekkel.

Népszerű távoktatásos tanfolyamaink a munkavédelmi előadó-, és az ingatlanközvetítő szakképesítések. Sikeres szakképesítő vizsga esetén államilag elismert Munkavédelmi előadó, illetve Ingatlanközvetítő szakképesítést igazoló bizonyítvány tulajdonosa leszel.

 

Online képzések

Nincs kedved kimozdulni? Rugalmas és gyors képzési formát keresel? Akkor online képzéseink várnak Rád! Nem kell órákra bejárni, nincs szükséged tankönyvekre, mindent online el tudunk intézni. Lényeg, hogy legyen egy számítógéped, vagy laptopod, valamint megbízható internetkapcsolatod, és kezdheted is a tanulást!

Sokféle online képzésünk van, és számuk folyamatosan növekszik. Felkapott szépészeti online képzéseink a műköröm díszítő online tanfolyam és a műszempilla építő online alaptanfolyam.

A Kezdő, illetve Haladó Excel tanfolyamot is online formában valósítjuk meg. Az Excel képzések ugyan szakmát nem adnak a kezedbe, de ez a tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy produktívan végezhesd irodai munkádat, ha ilyen területre orientálódsz.

 

Levelező képzések

Te osztod be a tanulásra szánt időt. Nagyon hasznos, irodai munkát segítő levelező képzések az ECDL és a Gépírás tanfolyam. Ezek szintén azon képzések közé tartoznak, melyek szakmát nem, de annál nagyobb értéket adnak a kezedbe.

A mai világ alapelvárása, hogy legalább felhasználói szinten mindenki értsen a számítógéphez. A felhasználói ismeretek meglétét az ECDL bizonyítvány hivatott igazolni. Az ECDL tanfolyam felkészít, hogy használni tudd a különféle irodai szoftvereket és feladataidat minél egyszerűbben tudd elvégezni.

A gépírás módszerét azért hozták létre, mert hihetetlen gyorsasággal lehet vele szöveget leírni, és ezáltal rengeteg időt és bosszúságot tudunk megspórolni. A gépírás nem bonyolult, csupán sok-sok gyakorlás kérdése az egész. A Gépírás tanfolyam segítségével olyan írástechnikát sajátíthatsz el, mely során nem szemeddel keresed meg a billentyűzeten leütendő billentyűket, hanem emlékezetedből hívod elő egy pillanat alatt, előre betanult ujjrenden alapulva.

 

Nem mindegy, hogy telik január első napja

Ha idén kihagyod a szilveszteri bulit, tiszta, rendezett fejjel tudsz belevágni a következő évbe. Ne a buliból történő lábadozás határozza meg az év első napját. Tudod, a babonások úgy tartják, ahogy újév napján telik a napod, úgy fog telni az év többi napján is. Ha igaz a babona, ha nem, Te kezdd az évet fitten, kipihenten, másnaposság nélkül! Nem fogod megbánni.

 

Eredményes új évet kívánunk!

Reméljük sikerült egy kis kedvet adnunk a tanuláshoz, hogy aztán egy boldogabb és sikeresebb jövő álljon előtted!

 

 

 

Forrás: evamagazin.hu

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések