fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Az online oktatásé a jövő. Tanulj nálunk Te is online!

Van egy kis szabadidőd és szeretnéd azt hasznosan tölteni? Most megtudhatod milyen online képzések elérhetőek. Tarts velünk és válaszd az online tanulást!

 

Nehéz a választás? Segítünk!

Ebben a bejegyzésben felsoroljuk számodra azokat a képzéseket, melyeket bárhonnan elvégezhetsz, mert csak végig kell tanulmányoznod az oktató anyagot.

Az itt bemutatott képzések legnagyobb előnye, hogy online mindent el lehet intézni. Nem kell órákra bejárnod, nincs szükséged tankönyvekre, így nem kell költened útiköltségre és tankönyvekre, amin rengeget spórolhatsz. Ezekhez a tanfolyamokhoz csak egy laptoppal, vagy számítógéppel és interneteléréssel kell rendelkezned, aztán kezdődhet is az online tanulás egy kényelmes helyen.

Ha rugalmas és gyors képzési formát keresel, akkor számodra az online oktatás való. Online kurzusainkat munka mellett is végezheted, akár a világ másik végéből.

Vágj bele! Szerezz piacképes tudást online tanulással!

 

Excel online tanfolyam, hogy Te legyél az Excel guru a munkahelyeden

A Microsoft Excel szoftver ismerete szinte minden munkahelyen elvárás, hiszen tömérdek felhasználási lehetőség rejlik benne. Így ma már alig akad olyan cég, ahol ne lenne szükség az Excel program használatára.

Szeretnél úgy helytállni a munkahelyeden, hogy Te már elsajátítottad az Excel ismeretét? Most itt a lehetőség! Ráadásul választhatsz kezdő és haladó Excel tanfolyamaink közül.

Egyes műveletek rengeteg időt elvesznek tőlünk, ha papíron végezzük őket. Így kevésbé hatékony a munkánk. Az Excelben viszont csak pár kattintás, így sokkal gyorsabbak, ezáltal hatékonyabbak vagyunk.

Ráadásul, nem csak azok számára értékes ez a program, akik folyamatosan számokkal dolgoznak. Mindannyiunknak segítségére lehet a hétköznapok során is, akár havi kiadásaid, bevételeid vezetésére is bátran ajánljuk. Miért ne könnyítenéd meg a dolgod?

Ha még sosem találkoztál az Excellel, vagy még csak most ismerkedsz vele, akkor kezdőknek szóló tanfolyamunkat ajánljuk. Ezen a képzésen könnyen elsajátítasz minden alapot az Excellel kapcsolatban. Megtanítjuk Neked az Excel felépítését, alapfunkcióit.

Ha már alap szinten boldogulsz a szoftver használatával, de még tovább képeznéd magad, részedre Haladó Excel tanfolyamunkat ajánljuk. Ezen a kurzuson összetettebb műveleteket tanítunk meg és itt már bonyolultabb függvényeket is átveszünk.

 

Ha komplexebb IT tudásra vágysz

Érdekelne a kódolásmentes webfejlesztés? A DevAkadémia olyan kódolásmentes webfejlesztő képzéseket tesz elérhetővé, melyek során rövid idő alatt piacképes gyakorlati tudásra teszel szert.

Folyamatosan bővülő online kurzusaival nemzetközileg keresett, jól fizető és jövőbiztos szakmákban helyezkedhetsz el.

Az online kontakt tanóráknak köszönhetően kérdezhetsz és átbeszélheted a tananyagot szakmájukban magasan elismert oktatókkal.

Ráadásul, a DevAkadémia potenciális munkalehetőséget kínál a kiemelkedő eredménnyel végzett hallgatóknak.

Karrierváltáson gondolkodsz? Magas fizetésre és folyamatos fejlődési lehetőségre vágysz? Akkor a DevAkadémia képzéseit Neked ajánljuk! Akár előzetes tudás nélkül is elvégezheted a tanfolyamokat.

Egyik ilyen keresett képzés az Online WordPress tanfolyam, ahol mindössze 7 hét alatt megtanulhatod a weboldal és webshop készítést. Meglátod, nem kell ahhoz programozónak lenned, hogy saját honlapot készíts. A tanfolyamot egy kerekasztal-beszélgetés zárja, ahol még több szakmai és gyakorlati tanács vár Rád.

 

Tanulj világnyelvet!

Ha Te inkább nyelvet tanulnál, de nem sikerült eldönteni melyiket, mi az angol javára tennénk egy hatalmas voksot, hiszen ez a nyelv vált közös világnyelvvé. Bármely országban jársz, az angolt néhányan biztosan beszélik. Az angol nyelvtudás óriási előnyt biztosít számodra a munkaerőpiacon, a hétköznapi életben, különösen akkor, ha külföldön szeretnél elhelyezkedni.

Kezdők számára létrehozott Online angol tanfolyamunk abban nyújt segítséget, hogy teljesen az alapoktól tanulhasd meg a nyelvet. Minden lecke tartalmaz egy videót, ami segít Neked a szavak helyes kiejtésében és a hallás utáni nyelvi készséged fejlesztésében.

Válaszd az Online angol tanfolyamot, teljesen az alapoktól! Itt nem csak azt tanulod meg hogy vannak leírva a szavak. A tanfolyam elvégzése után meg tudod majd értetni magad angol nyelvterületen, teljes mondatokat használva.

A leckék egymásra épülnek az alapoktól indulva, így a feladatok egyre nehezebbek lesznek, ezáltal hatékony módon sajátítod el a nyelvet.

Ne csak a magyar nyelvet használd magabiztosan!

 

A szépészeti képzések érdekelnek?

Rendkívül népszerű online szépészeti képzéseink a Műszempilla építő alaptanfolyam és a Műköröm díszítő tanfolyam. Most részletesen bemutatjuk ezeket.

 

Műszempilla építő alaptanfolyam a csábos tekintetért

Régen a műszempilla nagyon műnek hatott és kényelmetlen volt. Ma már természetesnek hat és nem is zavarja viselőjét.

Napjainkban nagyon gyorsan, szinte bárki el tudja sajátítani a szálas műszempillaépítés technikáját.

A szakmának a Classic – 1D – műszempilla építés az alapja, így, ha érdekel ez a tevékenység, legelőször ezt a részt kell megtanulnod, amikor is egy természetes szempillára egy műszempillát fogsz tudni felhelyezni.

A tanfolyam során bemutatjuk a műszempilla építéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat, valamint anatómiai ismeretekre is szert fogsz tenni.

Két fajta online tanfolyamot hoztunk létre, hogy a számodra legkényelmesebb formát tudd kiválasztani. Műszempilla építő online alaptanfolyamunk online oktatás formájában valósul meg. Önálló műszempilla építő online alaptanfolyamunk is online típusú, viszont ebben az esetben egyénileg kell feldolgoznod a tananyagot.

 

Műköröm díszítő online tanfolyam, ha unod az egyszerű körmöket

Képzésünket 1 nap alatt elsajátíthatod, így pillanatok alatt meg tudod tanulni, hogyan dobd fel körmeidet. Teljesen mindegy, hogy rövid vagy hosszú a körmöd, hogy porcelán vagy zselés, mindegyikre tudsz mintát alkalmazni.

Az Online műköröm díszítő egynapos tanfolyam élő kapcsolatban zajlik, közben az oktató és a hallgatók között folyamatos kommunikáció folyik. Ebben az egyetlen napban számos műköröm díszítési technikát elsajátíthatsz – pl. pulcsi minta, nyomdázás, virág minták –, amiket aztán úgy kombinálhatsz, ahogy csak szeretnél. Minden egyes technikát külön megtanítunk, viszont a tanfolyam után majd Neked kell gyakorolnod, hogy aztán minél gyorsabban és ügyesebben menjen a díszítés menete.

Webáruházunkban mindent megtalálsz, ami körömdíszítéshez kellhet. Legyen az 3D körömdísz, gumi körömdísz, apró gyöngy körömdísz, dekor pigmentpor, illetve különféle körömnyomda minták, különböző színű akrilfestékek. És az eszközökről se feledkezzünk meg, pl. körömnyomda, pontozó. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Így körömlakkra, géllakkra vagy épített műkörömre való díszítő kellékeket is találsz webshopunkban.

 

Ha szellemi képességeidet fejlesztenéd online tanulással

Amennyiben arra szeretnél időt szánni, hogy gondolkodásmódodat formáld pozitív irányba, 4 féle online képzést tudunk Neked ajánlani. Ezeknek a kurzusoknak számos alkalommal hasznát veszed, sőt mi több, bele tudod építeni mindennapi szokásaidba. Meglátod, egy-egy kurzus elvégzése után sokkal eredményesebb irányt vesz az életed.

 

Mindfulness – Tudatos jelenlét online tanfolyam

Megélnéd a jelen pillanatot, de ehelyett mindig elkalandozik a figyelmed? Szeretnéd, ha végre nem a múlt és a jövő eseményein rágódnál, hanem a jelenre összpontosíthatnál? A tudatos jelenlét technikája fejleszthető. Mindfulness – Tudatos jelenlét online tanfolyamunk elvégzése után sok gyakorlással képes leszel az adott pillanattal foglalkozni.

 

Stresszkezelés tréning

Szervezetünknek a mai rohanó világban alig van ideje kipihenni a napi fáradalmakat, aminek aztán – az egyfolytában képződő stresszhormonok hatására – lelki és fizikai megbetegedések lesznek a következményei. A Stresszkezelés tréning célja, hogy olyan gyakorlati technikákat adjon a kezedbe, amelyeket aztán bármilyen élethelyzetben elő tudsz venni és hatékonyan alkalmazni.

 

Konfliktuskezelés tréning

Állandóan kerülöd a konfliktusokat, mert úgy érzed sosem jössz ki jól belőle? Ne hátrálj meg! Nézz szembe velük! A konfliktusok abból adódnak, hogy mindannyian mások vagyunk, másképpen látjuk a világot, amiből aztán nézetkülönbségek adódnak. Te hogyan kezeled ezt a helyzetet? Ezentúl nem kell megfutamodnod. A Konfliktuskezelés tréning olyan tudást ad számodra, mellyel aztán bármilyen helyzetet mesterien kezelsz majd.

 

Időgazdálkodás tréning

Nem tudod hatékonyan beosztani idődet? Akkor ez a kurzus Neked szól! Az Időgazdálkodás tréning elvégzése után már nem fogod azt érezni, hogy kifolyik az idő a kezedből. A tanfolyam megtanít arra hogyan zárd ki a zavaró tényezőket, amik csak elterelik a figyelmed és az idődet veszik el. Valamint arra is megtanít, hogyan hozz gyors és pontos döntéseket. Így többet tudsz foglalkozni a családoddal, barátaiddal és jut végre időd a hobbidra is.

 

Töltsd hasznosan szabadidődet! Kezdődjön az online tanulás!

Ahhoz, hogy sikeres legyél, elengedhetetlen az élethosszig tartó tanulás. Válaszd online képzéseinket, hogy rengeteg új tudásra tehess szert otthonod kényelméből!

 

 

Forrás: devakademia.hu, thebrightacademy.hu

Képek: Unsplash

Kiskó Anikó

További bejegyzések