fbpx

Angol nyelvtanulás kezdőknek

Ismerkedjen meg az angol levelező képzéssel!

A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz alapszinten tájékozódni és megértetni magát angol nyelven külföldön és itthon egyaránt. Külföldi utak alkalmával könnyen el tud igazodni éttermek, szállodák, vásárlóközpontok és a tömegközlekedés területén. A képzési csomag tartalmazza azokat a nyelvtani részeket és legfontosabb információkat, amelyek segítségével már az első lecke után képes lesz mondatok alkotására.

Ha szeretné megtudni mi mindent sajátíthat még el képzésünk során, akkor küldje el jelentkezését, hogy mielőbb megkezdődjön felkészítése.

Az angol nyelvtanulás kezdőknek levelező képzés az egész ország területéről elérhető, amely így lehetőséget biztosít Önnek, hogy saját időbeosztása szerint, egyénileg végezze tanulmányait.

Képzés jellege
Levelező oktatás
Tanfolyam ára
18 980 Ft
A fizetés módja

Újévi akció: január 31-ig történő megrendelés esetén 18.980 Ft helyett 9.490 Ft !

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

További információ

Milyen szintre juthat el a képzéssel?

A levelező képzés teljes tananyagának elsajátítása esetén, Ön képes lesz alapszinten angolul kommunikálni írásban és szóban is. A tananyag tematikája tartalmazza az éttermi étkezésekhez, a külföldi vásárlásokhoz és utazásokhoz során előforduló hasznos elméleti és gyakorlati információkat. A nyelvtani részek, csak a legszükségesebb információkat ismertetik a tanulóval. Garantáljuk, hogy Ön már az első füzetek után képes lesz rövid mondatok alkotására, és akár már kissé bonyolultabb mondatok megértésére is.

Az oktatási csomag felépítése

Levelező tananyagunk 16 oktató füzetből és hanganyagot tartalmazó audio anyagból áll, színes képes melléklettel, házi feladatokkal, füzetenként 45-50 oldalon biztosítva a színvonalas szakmai képzést. 

Néhány ok amiért ajánljuk levelező oktatásunkat

– otthon, kényelmes körülmények között tanulhat,

– maga osztja be a tanulásra szánt időt,

– fejlődését ellenőrizheti házi feladataink és javító tanáraink segítségével,

– leckéink nyelvezete könnyen érthető, a színes mellékletek megkönnyítik a tanulást,

Fontos tudnivalók

A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá. A képzési árakról részletesen a jelentkezési lapon tájékozódhat!Amennyiben elektronikus formában kéri a tananyagot, a befizetett teljes összeget beszámítjuk Önnek, bármilyen OKJ-s képzésünkre* történő beiratkozás esetén.*(Kivéve levelezős képzésre történő beiratkozás. Ajánlatunk más kedvezménnyel nem vonható össze.)

Töltse le most ingyen angol tananyagunk első füzetének teljes anyagát! A letöltéshez a linket a regisztrációt követő válasz e-mailben találja. Miután meggyőződött arról, hogy az anyag az Ön elvárásainak és céljainak megfelel és a csatolt jelentkezési adatlap kitöltésével megerősíti tanulási szándékát, csak ezt követően vesszük fel hallgatóink sorába.

Képzés szervező
Minimum végzettség
Alapfok

Töltse ki adatlapunkat, hogy eljuttathassuk Önhöz INGYENES és MINDEN KÖTELEZETTSÉGTŐL MENTES tájékoztató anyagunkat!

Képzési adatok

A választott képzés
Angol nyelvtanulás kezdőknek

Választott helyszín
Levelező

Személyes adatok (Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot.)*