fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

Innovatív HR menedzser tanfolyam

Miért jobb az innovatív HR, mint a klasszikus emberi erőforrás menedzsment? Hozz ki többet magadból, valósíts meg új ötleteket a HR területén az Innovatív HR segítségével.
[tba_ribbon]
[tba_icon_list_display]

Képzésszervező elérhetőségei:

Zoltán Fodor

+36702667767

fodor.zoltan@tanfolyam.hu

Innovatív HR menedzser tanfolyam

Ha érdekel a HR menedzsment és szeretnéd elsajátítani az innovatív HR alapjait, akkor jó helyen jársz! Az online HR menedzser képzés során megértheted az innovatív vezetés elemeit és megtanulhatod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból HR szakemberként. Készen állsz egy lépéssel közelebb kerülni a céljaidhoz? Kezdjünk neki!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Innovatív HR menedzser tanfolyam?

Modul 1. A versenyképes vállalkozás a gyakorlatban – a kritikus pontok elemzése, a versenyképesség összetevői

Modul 2. Az alkalmazott modern vállalati innováció – az innovációtól várható eredmények és milyen akadályok lehetnek az üzleti célú innováció útjában

Modul 3. A vállalkozás innovációs képességének felmérése, üzleti innovációs audit

Modul 4. Szervezet és folyamatok, szervezet és ember – az üzleti innovációs folyamatok beillesztése és menedzsmentje

Modul 5. Az üzleti innovációs teljesítmény mérése, indikátor-számok

Modul 6. HR trendek, megoldások, eszközök az innováció jegyében – Honnan hova tartunk és hol állunk most?

Modul 7. Hogyan lesz a HR az innováció kincsestára? Az innováció legértékesebb emberi tényezői

Modul 8. Egy innovatív szervezet és a HR – Melyek a feladatok és milyen eredmények várhatóak?

Modul 9. Innovatív személyügy – folyamatok és eszközök

Modul 10. Új technológiák, új üzleti modellek – új HR? A technológia a HR szolgálatában, hagyományos és felhő alapú HR megoldások

Modul 11. A közösségi média és megoldások jelene és jövője a személyügyben

Modul 12. Új módszerek a HR gyakorlatban

Modul 13. Pályázati lehetőségek a megoldások bevezetéséhez

Modul 14. Konzultáció, kérdések-válaszok

Emberi erőforrás menedzsment

Sikeres innovatív cégeket, mint pl. az Apple vagy a Google vizsgáltak meg sikerességük szempontjából. Kiderült, hogy az eredményességben az egyik legfontosabb tényező maga ember, illetve az emberi erőforrások megfelelő menedzselése, az innovatív személyügy.

Minden innovatív vállalkozásnak olyan munkatársakra, struktúrákra, szervezetekre, megoldásokra és szoftverekre van szüksége, amely támogatja a jövőre való felkészülést, az innovációt és az üzlet fejlesztését.

HR tanfolyam - Minden a HR szakmáról, egy helyen

Kiválasztási folyamatok, munkavállalói problémák kezelése, fizetéssel kapcsolatos ügyintézés: általában ezek jutnak az emberek eszébe a HR szó hallatán. De ez a szakma ennél sokkal több! Sajátítsd el, hogy egy korszerű HR hogyan járulhat hozzá a tartósan jövedelmező, üzleti újdonságok előállítására rendszeresen képes szervezet kialakításához. Hogy milyen technológiai és egyéb innovációk jellemzik a hatékony, innovatív HR tevékenységet.  Fedezd fel, hogy mi is pontosan az innovatív HR jelentése és milyen lehetőségeket kínál egy cég számára az előremutató stratégiák alkalmazása a HR területén!

Mi az a HR menedzsment?

A HR az angol human resoruces management megfelelője, ami nem csak nemzetközi viszonylatban fontos része a céges folyamatoknak. Nézzük meg, hogy mit is jelent ez egy cég életében! A HR menedzsment a humán erőforrás rövidítése, ami a cég szervezeti berendezkedésére, a dolgozók irányítására és teljesítményük növelésére és a vállalati kultúra kialakítására utal. A HR biztosítja, hogy az adott munkahely egy szerethető hely legyen a munkavállalók számára, illetve, hogy a megfelelő emberek kerüljenek kiválasztásra, ami segíti a cég eredményességét és sikerességét.

Mit csinál egy HR-es?

A HR, azaz a humán erőforrás menedzserek feladata a céges kultúra megalapozása, a belső működés kialakítása, az emberek képességeinek fejlesztési folyamatai és a toborzás, kiválasztás is. Felügyelik és megszervezik az új munkatársak toborzását, interjúzását és felvételét, valamint a meglévő munkatársak képzését. Az emberi erőforrás menedzserek fontos szerepet játszanak a stratégia tervezésben, és összekötőként szolgálnak az adminisztratív személyzet és az alkalmazottak között.

Hogy néz ki egy HR-es napja?

 • Részt vesz a toborzás, kiválasztás feladatainak lebonyolításában

 • Folyamatosan növeli a csapat teljesítményét a különböző szakmai képzések és továbbképzések beiktatásával, a motivációs tréningekkel és a juttatási rendszer optimalizálásával

 • Feladata a kapcsolattartás a dolgozók, azaz az emberi erőforrás és a vezető csapat között

Mi az innováció?

Az innováció a lehetséges jövő kihívásaira való felkészülés. Természetesen hozzátartoznak az üzleti újdonságok és az ezt lehetővé tevő pénzkeret is. Ha egy cég innovatív, akkor a szervezet működési kockázata csökken. Előtérbe kerül a tudatosság és a biztonság. Hiszen csak így lehet igazán felkészültnek lenni a változásokra, és jól túlélni pl. egy válságot. Ez biztonságtudatot ad a partnerek számára is.

Az üzleti innováció a vállalatok értékét befolyásoló, meghatározó tényező.

Mi tartozik az innovatív HR-hez?

 • az innovációs célokat maximálisan támogató vállalati kommunikáció

 • a munkavállalók béren kívüli juttatásainak digitális kezelése

 • a munkavállalói visszajelzések online folyamatokon keresztül, ami azonnali feedbacket is lehetővé tesz

 • az alkalmazottak elemzése

 • a bérjegyzék felhőalapú kezelése

 • a jelentkezőket nyomonkövető szoftverek

 • a mesterséges intelligencia

 • technológiák hosszú sora segítheti a HR-menedzsereket.

Egy kis érdekesség

A Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és a Milton Friedman Egyetem vizsgálatán több mint 250 hazai vállalat és intézmény vett részt. Itt fény derült rá, hogy a magyar vezetők és HR szakemberek 93 %-a tartja fontosnak azokat a változásokat, amelyeket az céges folyamatokban a digitalizáció eredményez. Ezzel szemben csak a válaszadók alig fele érzi úgy, hogy a szervezetükre jellemző a digitális innovációban rejlő lehetőségek teljes kihasználása.

Mi az a HR innováció?

A HR innováció az új ötletek, módszerek és technológiák adaptálásáról, megvalósításáról szól úgy, hogy a szervezet jobban megfeleljen a folyamatosan változó környezet kihívásainak. A jövőbeli szükségletek és körülmények előrejelzéséről szól az innovatív HR.

Innovatív HR megoldások

Azt már látjuk, hogy mit csinál egy HR generalista a mindennapokban. De miben különböznek az innovatív HR folyamatok a szokásos emberi erőforrás menedzsmenttől? Ahogy azt a neve is mutatja, az innovatív HR az újításokra, a fejlődésre, a haladásra fókuszál és ezeknek megfelelő módszereket, technológiákat és rendszereket alkalmaz.

Mi tartozik az innovatív HR-hez?

Az innovatív HR a stratégia tervezés során nem csak a piaci igényeket, de a személyes célokat is figyelembe veszi. Ide tartozik a munkahelyi masszázs bevezetése, a sport támogatása, a közösségi oldalak használata a vállalati kommunikáció fejlesztése céljából, vagy a béren kívüli juttatások biztosítása. Az innovatív HR technikákat alkalmazó szakember tehát felelős azért, hogy a munkahely egy olyan bázis legyen, ahol a dolgozók a munka elvégzése mellett részesülhetnek egyéni juttatásokból. Ez jó hangulatot teremt és nagyban hozzájárul a motivációhoz, a teljesítmény növeléséhez és a hűséghez is.

Hogyan lehet ezeket a módszereket bevezetni?

Egy HR-es minden esetben a cég méretét, erőforrásait, céljait vizsgálja meg először. Ezekre építve lehet kialakítani a cég egyéni innovatív stratégiáját, ami leginkább tükrözi a cég irányát és megegyezik a munkavállalók igényeivel. Egy olyan vállalkozás esetében például, ahol mindenki otthonról dolgozik, érdemes bevezetni olyan online platformok használatát, amik segítik a kommunikációt. Ugyanakkor az az irodai környezet, ahol hosszú órákat töltenek a dolgozók a számítógép előtt, valószínűleg értékelni fogja a heti masszázskupont. Az innovatív HR-nél nincs jó, vagy rossz technika. A legfontosabb az, hogy a bevezetett módszerek alkalmazkodjanak a szervezeti kultúrához és az üzleti célokhoz is.

Miért tanulj nálunk?

Számos képzést találhatsz HR témában, de a digitalizáció felerősödése következtében tapasztalható szakmai meglátásokat és megoldásokat valamint megközelítéseket az Innovatív emberi erőforrás menedzsment tanfolyamon sajátíthatod el.

Készen állsz arra, hogy beleásd magad a HR rejtelmeibe és megtanuld a szakma legfontosabb elemeit, módszereit és technikáit? Összegyűjtöttük neked, hogy mire számíthatsz, ha jelentkezel az innovatív HR menedzser képzésünkre!

Kényelmes, rugalmas: Rólad szól!

A HR menedzser képzés online rendszer alapján zajlik, így ott és akkor tanulhatsz, amikor neked a legalkalmasabb. Kényelmesen haladhatsz a tananyaggal akár hétvégén, munka után, vagy reggeltől estig - ezért a képzési idő hossza is attól függ, hogy milyen tempóban szeretnél haladni a tananyag elsajátításával.

Szakértők tanítanak

A tanfolyamon a szakma legjobbjaitól tanulhatsz, akik az általános HR elméletek mellett megtanítanak a stratégiai gondolkodásra, és az innovatív HR metódusokra is. Tanáraink olyan szakemberek, akik sok év vállalati tapasztalattal rendelkeznek és minden felhalmozott tudásukat örömmel osztják meg Veled!

Gyakorlati tudás

Bonyolult olvasmányok, több száz oldalas tankönyvek, magolás a vizsgákra? Nálunk ezektől nem kell félned! Gyakorlati képzésen várunk, ahol a hangsúly a valós helyzeteken és a használható tudáson van! A szükséges tananyagot esettanulmányokon és érdekes példákon keresztül tudod elsajátítani, hogy azokat rögtön a képzés elvégzése után alkalmazni tudd!

Kinek ajánljuk az Innovatív HR menedzser tanfolyamot?

Ha érdekel a HR szakma és szívesen dolgoznál ezen a területen, hogy ellásd egy vállalat HR feladatait, akkor itt az idő, hogy belevágj! És hogy kinek való ez a képzés?

 • Azoknak a szakmabelieknek, akik szeretnék bővíteni tudásukat az innovatív HR fogalmával és annak módszereivel.

 • Azoknak, akik szeretnének innovatív módszereket elsajátítani, hogy kiváló HR manager válhasson belőlük.

 • Azoknak, akik karrierváltás előtt állnak és egy olyan szakmában szeretnének elhelyezkedni, ahol emberekkel dolgozhatnak.

 • Azoknak, akiket érdekel a innovatív HR management és a megszerzett tudást a saját céges kultúrájukban, belső működésük optimalizálása céljából szeretnék alkalmazni.

Innovatív emberi erőforrás menedzsment tanfolyam vizsga-, és névjegyzékbe kerülési lehetőséggel.

Az innovatív HR menedzser tanfolyam hamarosan indul. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a képzés indulásáról!

Egyedi vállalati képzések, személyre szabott csomagajánlatok a naprakész tudásért a The Bright Academynél!

Modul 1. A versenyképes vállalkozás a gyakorlatban – a kritikus pontok elemzése, a versenyképesség összetevői

Modul 2. Az alkalmazott modern vállalati innováció – az innovációtól várható eredmények és milyen akadályok lehetnek az üzleti célú innováció útjában

Modul 3. A vállalkozás innovációs képességének felmérése, üzleti innovációs audit

Modul 4. Szervezet és folyamatok, szervezet és ember – az üzleti innovációs folyamatok beillesztése és menedzsmentje

Modul 5. Az üzleti innovációs teljesítmény mérése, indikátor-számok

Modul 6. HR trendek, megoldások, eszközök az innováció jegyében – Honnan hova tartunk és hol állunk most?

Modul 7. Hogyan lesz a HR az innováció kincsestára? Az innováció legértékesebb emberi tényezői

Modul 8. Egy innovatív szervezet és a HR – Melyek a feladatok és milyen eredmények várhatóak?

Modul 9. Innovatív személyügy – folyamatok és eszközök

Modul 10. Új technológiák, új üzleti modellek – új HR? A technológia a HR szolgálatában, hagyományos és felhő alapú HR megoldások

Modul 11. A közösségi média és megoldások jelene és jövője a személyügyben

Modul 12. Új módszerek a HR gyakorlatban

Modul 13. Pályázati lehetőségek a megoldások bevezetéséhez

Modul 14. Konzultáció, kérdések-válaszok

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
400 000 HUF
700 000 HUF
1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Pillants bele!

Kíváncsi vagy miről is szól az Innovatív HR képzés? Most bepillantást nyerhetsz oktatónkkal készült videóba!

Itt volt egy shortcode form: aac_c3_submit_form

Azért lett elrejtve, hogy ne tudjanak  regisztrálni, mert fals regek érkeztek be. Ha ez újra elérhető, akkor egy captcha-t rárakni erre a formra