Művészeti és médiafotográfus – fotós szakképesítés tanfolyam

Jelentkezz most!

Új típusú képzéseinkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz!

Művészeti és médiafotográfus – fotós szakképesítés tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

350 000 Ft

Képzés típusa:

Szakképesítés, Szakképesítés (távoktatás)

Szükséges iskolai végzettség:

érettségi

Ismerd meg Fotós tanfolyamunkat!

Képző- és iparművészeti munkatárs - Művészeti és médiafotográfus - tanfolyamunk sikeres elvégzése után képes leszel kifejezni érzéseid, gondolataid, véleményed a fotográfia és egyéb képrögzítésre alkalmas eszközök segítségével. A fotográfia és más képrögzítő technikák történetéről, elméleteiről és tendenciáiról szerzett ismereteid hozzásegítenek ahhoz, hogy saját ötleteid vagy a megrendelő igényeit önálló koncepció kialakításával, tervezői gondolkodásmóddal, kreatív hozzáállással, magas szakmai színvonalon valósítsd meg. Folyamatosan bővülő ismereteid alkotói és alkalmazott munkádban az álló- és mozgóképi műfajok különböző területein egyaránt helyesen alkalmazod.

Tisztában vagy a prezentációs, installációs, archiválási lehetőségekkel és módszerekkel. Felhasználod a hagyományos és digitális forráskutatás, az etikus és kritikus információ-és inspirációgyűjtés lehetőségeit. Képes vagy tájékozódni a szakma legújabb törekvéseiről, a fotográfiai és egyéb audiovizuális nyelvi és technikai eszközök és eljárások változásáról. Ismered a piaci elvárásokat, a társadalmat foglalkoztató kérdésekre való reflektálás különböző módjait. A művészeti és médiafotográfus tanulmányai során alapos szakmai, művészi és művészettörténeti ismereteket sajátít el.

A tanfolyam elvégzése után folyamatosan keresni fogod a megörökítendő pillanatot. Hiszen egy igényes fotó sok-sok emléket idéz vissza tulajdonosának. Fotográfusként ez lesz a Te feladatod, emlékeket őrizni a lehető legjobb formában! Te leszel az, aki megörökíti a pillanatot, hogy azt bármikor újra átélhesse, aki megnézi a fényképedet.

Mindenkinek ajánljuk a tanfolyamot, aki fotózással szeretne foglalkozni akár profi, akár csak hobbi szinten.

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön!

Miért válassz minket?

  • több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • szakképzett, segítőkész oktatók
  • online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR KATTINTS A TÁVOKTATÁS GOMBRA!

Művészeti és médiafotográfus – fotós szakképesítés tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.