Barista tanfolyam

Jelentkezz ma!

Szerezz új tudást rövid idő alatt!

Barista tanfolyam elvégzésével naprakész tudást szerezhetsz.

Képzés ára:

90 000 Ft

Képzés típusa:

Tantermi oktatás

Szükséges iskolai végzettség:

nincs

Válassz várost!

Ha jelentkezni szeretnél, vagy további információkra vagy kíváncsi, akkor válassz az alábbi városok közül!

Ismerd meg Barista tanfolyamunkat!

Barista tanfolyamunk sikeres elvégzése után, magabiztosan fogsz tudni dolgozni akár egy forgalmas kávéházban is. Ismerni fogod a kávé útját. A szüreteléstől kezdve, tisztában leszel a kávékészítés teljes folyamatával. Tudni fogod annak tárolását, a pörkölés módjait és folyamatát, a darálás módszereit, a kávé megfelelő tömörítését.

A kávékészítő és felszolgáló – azaz barista – olyan személy, aki espresso és egyéb kávék elkészítésével és felszolgálásával foglalkozik. Feladata a kávékészítéshez szükséges barista eszközök, berendezések, különféle barista kellékek ismerete és szakszerű használata, különböző kávéfajták, illetve különleges kávék elkészítése, a vendégek igényeinek felmérése és kiszolgálása. Tudnia kell a vendég ízlését figyelembe véve megfelelő kávét ajánlani.

Az elméleti és gyakorlati tanfolyamot elsősorban azok számára ajánljuk, akik barista pályára készülnek. Illetve, akkor is érdemes a képzést elvégezned, ha a kávé szerelmeseként bővítenéd ismereteidet, vagy csak szeretteidnek szeretnél igazán finom kávét készíteni.

A tanfolyam elvégzését akkor javasoljuk, ha te nem csak egy szimpla koffeines italként gondolsz a kávéra. A tanfolyam végén hallgatóink a képzés követelményeinek elsajátításáról házivizsga keretében adnak számot, mely írásbeli tesztfeladat megoldás és tétel szerinti kávé elkészítése lesz. Sikeres házivizsga esetén magyar-angol nyelvű barista tanúsítvány kerül kiállításra, hogy akár külföldön is elhelyezkedhess.

Egy tanfolyam a tökéletes kávé élményért. Kóstolj bele a baristák világába! Sajátítsd el a kávékészítés csodálatos tudományát!

Küldd el érdeklődésedet/jelentkezésedet, hogy mielőbb részt vehess képzésünkön!

Miért válassz minket?

  • - több, mint 20 év tapasztalat a felnőttoktatásban
  • - több, mint 89.000 elégedett hallgató
  • - tanfolyamok országszerte, 35 városban
  • - tanfolyam indulások egész évben, különböző időpontokban
  • - szakképzett, segítőkész oktatók
  • - online képzések

HA JELENTKEZNI SZERETNÉL, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAGY KÍVÁNCSI, AKKOR VÁLASSZ AZ ALÁBBI VÁROSOK KÖZÜL!

Barista tanfolyam képzésünket partnerünk (a/az) Alfa Kapos Képző Központ Kft. szervezi.