fbpx

Kedves Érdeklődő!
Ma (csütörtök) 20,00 órától karbantartás miatt weboldalunk nem elérhető.
Kérünk látogass vissza néhány óra múlva vagy keresd kollégáinkat az info@tanfolyam.hu e-mail címen.

After Effects tanfolyam – bevezetés az After Effects világába

Animáció, videó, vizuális effektek, motion graphics? Tudni akarod, hogyan készülnek a lélegzetelállító reklámvideók, GIF-ek, social media megjelenések, nyitó szekvenciák? Íme az online Adobe After Effects tanfolyam – bevezetés az After Effects világába.

Oktató:

Müller Ádám

[tba_ribbon]

A tanfolyam jelenleg nem elérhető.

[tba_icon_list_display]

Képzésszervező elérhetőségei:

Alfa Kapos Kft.

+36305233362

info@tanfolyam.hu

After Effects tanfolyam - bevezetés az After Effects világába

Vizuális típus vagy? Mindig is érdekelt a videó, az animáció, a különböző effektek használata? Akkor ez itt a neked való tanfolyam. After Effects tanfolyam: Motion Graphics és animáció alapok, avagy bevezetés az After Effects világába.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) After Effects tanfolyam – bevezetés az After Effects világába?

 1. A tanfolyam az After Effects kezelőfelületének és munkafolyamatának megismerésével kezdődik, hogy hatékonyan dolgozhass már az első pillanatoktól kezdve, amikor megnyitod a programot. 

 2. Bevezetés olyan kulcsfontosságú eszközök használatába, – mint a maszkok és rétegek – amik elengedhetetlen eszközei 2D-s és 3D-s animációk létrehozásának.

 3. Megtanulod a videó effektusok tervezését és használatát, szöveges animációk készítését és előzetesen rögzített videó felvételek post-produkcióját. 

 4. Belekóstolsz a java expressions használatába.

 5. Elsajátítod a 3D-s terek, kamerák és fények vezérlését és használatát.

 6. Végül, de nem utolsósorban megtanulsz közösen dolgozni egyéb grafikai programokkal, mint például a Photoshop vagy az Illustrator.

 7. És természetesen az oktató megosztja személyes tippjeit, hogyan alakítsd ki saját stílusodat, munkamenetedet. Illetve ellát pár személyes tapasztalatán alapuló információval, hogy hogyan tudsz szabadúszó designerként érvényesülni.

Mit nyújt az After Effects tanfolyam?

Tanuld meg az After Effects alkalmazást az alapoktól, ismerkedj meg az animáció világával. Sajátítsd el korunk piacvezető szoftverét mely hozzásegít, hogy lélegzetelállító videókat hozz létre a motiong graphics, vizuális effektek és a digitális utómunka területén. Fedezd fel a mozgókép szerkesztésének részleteit ennek a logikusan felépített, részletekbe menő de mégis szórakoztató online élő tanfolyamnak segítségével. Ha vizuális tervezéssel foglalkozol, tágítsd tudásodat a digitális design világában vagy tedd meg az első lépéseket, hogy profi motion designerré válj.

Mit is csinál a motion graphics designer?

A motion graphics tervezők relatíve új szereplők a design szakma tagjai között. A technológiai fejlődés megnyitotta a kaput a professzionális designerek számára, hogy kitágítsák a szakmájuk alapjait. Így nem véletlen, hogy nagyon sokféle designert találsz ma a piacon sokrétű specializációkkal. A klasszikus grafikus tervezőtől webdesigneren át ma már a mozgókép számára is nélkülözhetetlenné vált a kreatív és innovatív gondolkodásmód.

De mit is lát el tulajdonképpen a motion graphics designer?

Munkáik nagyon sok területen fellelhető, mint például egész estés játékfilmek, videoklipek, trailerek, social media videó és animációi, reklámok, vagy éppen sorozatok és filmek nyitó szekvenciái. Videóalapú produkciókat tudnak új szintre emelni azzal, hogy grafikus elemeknek adnak életet animáció segítségével, színes vizuális effektekkel dúsítják a jeleneteket, vagy kreatív effektekkel hajlítják meg a realitást. Bár a motion graphic designer szakma nagyon kompetitív, erre a szaktudásra folyamatosan szükség van a technikai fejlődés miatt. Gondolj csak bele az új lehetőségekbe: mit hoz a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság mindennapjainkba!

Ez egy dinamikusan és folyamatosan fejlődő szakma aminek piaci igénye is folyamatosan növekszik.

After-Effects-tanfolyamMit tud az Adobe After Effects?

Az Adobe After Effects egy 2,5 D-s animációs szoftver, amelyet animációhoz, vizuális effektusokhoz és mozgókép-összeállításhoz használnak. Az After Effects film-, tévé- és internetes videókészítésben használatos. Ezt a szoftvert a gyártás utáni fázisban használják. Több száz effektussal rendelkezik, amelyek kreatív használatának segítségével tudsz mozgóképet manipulálni.

Hol használják az Adobe After Effectset?

A kidolgozott animációs filmektől a közösségi médiához készült szórakoztató GIF-ekig az Adobe After Effects vezető kreatív videószerkesztő szoftvernek nincs határa a motion graphics tervezésében. Ebben a hat tantárgyból álló alapképzésben megtanulhatod a program csínját-bínját, hogy profi módon tudj manipulálni, animálni és effekteket készíteni bármilyen mozgókép alapú projekthez.

Szabadúszó vagy alkalmazott?

Motion graphics designer vagy más néven multimédia designer tipikusan számítógépes játékok, reklám és film, vagy social media piacon helyezkednek el multinacionális környezetben, de nagy számban vágnak bele szabadúszásba is. Dolgozhatsz pl. egy startup-nál, ahol nagy eséllyel a közösségi médiában való megjelenés lesz a fő feladatod. De találhatsz olyan alkalmazotti pozíciót is, ahol akár hibrid munkarendben, azaz egyrészt irodából, másrészt home office-ból is dolgozhatsz. Csak a gépedre, a programjaidra és a tudásodra van szükség.

Az After Effects tanfolyam segítségével tehát lehetőség adódik az alkalmazotti és a freelancer létre egyaránt, a döntés csak rajtad múlik.

Anyagi biztonság

Ezen a területen már tényleg minden csak rajtad múlik. Ha a tudásod rendben van, és már némi tapasztalatra is szert tettél, a határ a csillagos ég.

Fejlődési lehetőségek

Ez az alapképzés segít abban, hogy belekóstolj a motion design különböző területeibe és megtaláld a szakmán belül legtesthezállóbb feladatokat. Ez után már csak rajtad áll, hogy mibe szeretnéd magadat mélyebben beleásni. Szeretnél vizuális effekteket tervezni és kivitelezni? Be szeretnél lépni 3D modellezés és animálás világába? Netán a tradicionális képkockáról képkockára animálás érdekel? Vagy a szövegek és typográfia világa varázsol el legjobban? Szeretnél úttörője lenni a AR és VR feltörekvő technológiájának? Esetleg a videójáték ipar felé vinne az utad? Ezen lehetőségek csak rajtad állnak, hogy felfedezd.

After-Effects-tanfolyamMi szükséges az After Effects tanfolyam elvégzéséhez?

Nem gond, ha nincs semmilyen előképzettséged, de könnyebben haladsz, ha már legalább nagy vonalakban ismered a Photoshop-ot, esetleg az Adobe más termékeit.

Jelenleg az Adobe After Effects program 7 napos trial verziója ingyenesen elérhető, ha lejárt ez az időszak, akkor pedig előfizetéses.

Mivel az After Effects tanfolyam online képzés, ezért szükséges, hogy számítógéppel és megfelelő internettel is rendelkezz.

Kinek ajánljuk az After Effects tanfolyam - bevezetés az After Effects világába tanfolyam elvégzését?

 • Ha itt jársz, bizonyára érdekel az animáció, a videó, az effektek, és mindehhez az Adobe After Effects.

 • Ha nyitott vagy az Adobe programok használata iránt, és szeretnéd magad mélyebben beleásni az After Effects világába.

 • Ha az After Effects tanfolyam elvégzése online, a saját környezetedben vonz leginkább.

 • Ha tudni akarod, hogyan készülnek a lenyűgöző reklámfilmek, social media megjelenések, az animációs elemek és tudni akarod a technikai hátterét, azaz hogyan lehet elkészíteni és fogyaszthatóvá tenni mindezeket. Itt megtanulod, milyen egy After Effects projekt.

 • Ha nem idegen a Photoshop használata, vagy már kezdesz ismerkedni vele.

 • Ha az animációk, videók készítése az álmod, és egy gyakorlati képzés kell a megvalósításához

 • Ha érdekelnek az animációs tanfolyamok.Egyedi vállalati képzések, személyre szabott csomagajánlatok a naprakész tudásért a The Bright Academynél! 

 1. A tanfolyam az After Effects kezelőfelületének és munkafolyamatának megismerésével kezdődik, hogy hatékonyan dolgozhass már az első pillanatoktól kezdve, amikor megnyitod a programot. 

 2. Bevezetés olyan kulcsfontosságú eszközök használatába, - mint a maszkok és rétegek - amik elengedhetetlen eszközei 2D-s és 3D-s animációk létrehozásának.

 3. Megtanulod a videó effektusok tervezését és használatát, szöveges animációk készítését és előzetesen rögzített videó felvételek post-produkcióját. 

 4. Belekóstolsz a java expressions használatába.

 5. Elsajátítod a 3D-s terek, kamerák és fények vezérlését és használatát.

 6. Végül, de nem utolsósorban megtanulsz közösen dolgozni egyéb grafikai programokkal, mint például a Photoshop vagy az Illustrator.

 7. És természetesen az oktató megosztja személyes tippjeit, hogyan alakítsd ki saját stílusodat, munkamenetedet. Illetve ellát pár személyes tapasztalatán alapuló információval, hogy hogyan tudsz szabadúszó designerként érvényesülni.

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
400 000 HUF
1 000 000 HUF1 000 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Kitől fogsz tanulni?

Müller Ádám

Digitális designer

-        Jelenleg szabadúszóként dolgozik nemzetközi klientúrával Németországból, Svédországból és Spanyolországból.

-        17 évnyi tapasztalat segíti magas szintű projektek létrehozásában a design, a multimédia, a színház és egyéb művészeti területek.

-        Többévnyi oktatói tapasztalattal rendelkezik workshopok és kurzusok lebonyolításában.

-        Több mint 17 digitális design szoftver kezel magas szinten (Adobe Suite, Blender, Zbrush, Cinema 4D, ToonBoom Harmony, stb.)

-        Munkái többszörösen díjazottak nemzetközi fesztiválokon és felhívásokon

Digitális design diplomáját évfolyam elsőként szerezte.

Személyes adatok Kérjük, hogy a személyi igazolványban szereplő adatok alapján töltse ki az alábbi űrlapot!

*